Yemin 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de haftanın 202. bölüm heyecanı yaşanıyor. Reyhan eve geri döndü ve Emir mutluluktan havalara uçuyor. Kemal'in evinde ise soğuk rüzgarlar esiyor. Narin her şeyi itiraf etmiştir. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 202. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Yeni haftaya başlayan Yemin'de sular durulmuyor. Reyhan geri konağa geri döndü ancak bu kez de Gülsüm'ün başı dertte. Kocası ortaya çıkan ve bebeği olan Gülsün için tehlike çanları çalıyor. Diğer yandan da Kemal'in evinde de ortalık yangın yeri. Cemre geri döndü. İntikam yeminleri içerek istediğini almak istiyor. Yemin 202. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Dün yayınlanan son bölümde Narin, Kemal ve Oya'nın yanında tüm gerçekleri açıkladı. Soğuk rüzgarların estiği evde artık Kemal ile Narin'in ilişkisinin ne yönde gideceği merakla bekleniyor. Ayrıca Oya'nın, Kemal ile ne yaşanacağı da öğrenilmek isteniyor. Yemin 202. bölüm özeti devam ediyor.


 


Yemin 202. bölüm özeti

Diziseti'ne göre Reyhan’ın sonunda masum olduğu bir kez daha kumpasa kurban gittiği anlaşılır ve alnının akıyla hapishaneden çıkmayı başarır. Reyhan’ın konağa gelmesini hiç beklemeyen Cavidan Reyhan’ı karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Diğer taraftan akıl hastanesinden kaçan Cemre yine aklını Emir ile bozmuştur. Emir’in kendisini beklediğini düşünen Cemre geçmişe yönelik bir çok şeyi unutmuştur; ancak unutmadığı bir başka şey de Cavidan’dan alacak olduğu intikamıdır. Reyhan’a olan can borcunu ödeyen ve Reyhan’ı hapisten çıkaran Gülsüm kendi hayatına döner; artık Gülsüm için Reyhan da konakta bitmiştir. Çocuğunu da alan Gülsüm kazandığı para ile kendine yeni bir hayat kurmak ister; ancak Gülsüm’ün eski kocası her yerde Gülsüm’ü aramaktadır; zaten Gülsüm de uzun zamandır ondan kaçmaktadır. Gülsüm eski kocasının konağa geldiğini ve kendini aradığını görür. Gülsüm’ün artık kaçacak yeri kalmamıştır. Reyhan ve Emir ise Gülsüm’ün gerçekte kim olduğunu ve nasıl bir hayat yaşadığını öğrenmeye çok yaklaşmışlardır. Emir’in ise sevdiği kadını kurtaran Gülsüm’e bir can borcu vardır. Gülsüm’ün eski kocası tam bir psikopattır; Emir’in başı ise bu adamla belaya girecektir. Diğer taraftan Oya ile Erhan’ın evlilik kararı üzerine tüm cesaretini toplayan Narin Oya’nın daha fazla zarar görmemesi için geçmişte Erhan ile nişanlı olduklarını söyler. Kemal duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Erhan da beklemediği bir şok ile karşılaşır.

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

 




 


Yemin 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 202. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
 

















































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar


yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.