Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Mart Çarşamba

Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Mart Çarşamba
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de haftanın 203. bölüm heyecanı yaşanıyor. Reyhan'ın eve dönüşü herkesi sevindirmiştir. Cavidan hariç. Diğer yandan Kemal'in evinde de gerilim eksik olmuyor. Yemin 203. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Yeni haftaya başlayan Yemin'de sular durulmuyor. Reyhan geri döndü ama üzerine oynanan oyunlar da sürüyor. Gülsüm onu korumak için her şeyi yapacak. Diğer yandan da Narin ve Kemal'in ayrılması bir kez daha gündemde. Oya'nın yaşadığı şoku da atlatması uzun sürebilir. Yemin 203. bölüm özeti başlıyor.


Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Dün yayınlanan son bölümde Narin, Kemal ve Oya'nın yanında tüm gerçekleri açıkladı. Soğuk rüzgarların estiği evde artık Kemal ile Narin'in ilişkisinin ne yönde gideceği merakla bekleniyor. Ayrıca Oya'nın, Kemal ile ne yaşanacağı da öğrenilmek isteniyor. Yemin 203. bölüm özeti devam ediyor.


 


Yemin 203. bölüm özeti

Yemin dizisinde  41. hafta Kemal ve Narin için zor Emir ile Reyhan için ise aşk dolu bitecek. Reyhan ve Emir yaşadıkları ayrılık sürecinden sonra adeta bu hafta hasret giderecekler her fırsatta yalnız kalmaya çalışacaklar ama konakta ki Hasan bebek bir türlü Emir ile Reyhan’ı rahat bırakmayacak. Bilindiği üzere Gülsüm’ün yakın arkadaşı olan Meryem kocası Celal’den kaçmak için yardım istemiş ve bebeği Gülsüm’e vermişti. Konakta bebeğin güvende olacağını düşünen Gülsüm de bebeği konağa getirmiş ancak Cavidan’a yakalatmıştı. Emir ile Reyhan ise gerçek durumunu bilmedikleri Hasan bebeke sahip çıkacak ve nispeten anne ve babalığı biraz da olsa tadacaklar. Emir de Reyhan da ne kadar çok bebek istediklerini Hasan bebek ile bir kez daha anlayacak; ancak konağa mutluluk getirmiş gibi görünen Hasan bebek aslında babası Celal ile konağa sıkıntı getirecek. Celal’i arayan ve bebeğin burada gel al diyen Cavidan yine işleri karıştıran cadı olacak; ancak Emir Tarhun’un elinden kimse bebeği alamayacak. Emir Celal’in sıkıntılı bir tip olduğunu görecek ve Hasan bebeği ona vermeyecek tabi bu da zaten yeni hapisten çıkan Celal’in çıldırmasına yetecek; bebeğin annesi MEryem bir türlü gelmeyince Gülsüm de gerçekleri bir türlü açıklamayınca olaylar uzayacak gidecek. Diğer taraftan Kemal evden kovduğu Narin’siz yapamayacak. Narin’in başına gelenleri öğrenen Reyhan destek olmak için Narin’in yanına gidecek ve Narin ile dertleşecek. Reyhan amcası ile konuşması için Emir ile görüşecek ancak Kemal nuh diyecek peygamber demeyecek. Kemal ne kadar özlese de Masal her ne kadar Narin abla diye sayıklasa da bir kere Narin’in üzerini çizen Kemal bir daha Narin’i konağında istemeyecek. Yemin dizisinde bugün Reyhan eve gelen bebeğe gözü gibi bakar. Öte yandan bu bebek Emir ve Reyhan için büyük sürprizlere gebedir. Bebek ile Gülsüm’ü yakalayan Reyhan büyük bir şaşkınlık içindedir. Reyhan bir anne gibi çabucak bebeği sarmalarken, diğer taraftan herkesten saklamaya çalışır. Ama bu bebek başkalarına da sürpriz olacaktır. Öte yandan bebeğin peşindeki bela ise adım adım yaklaşmaktadır. Artık bu saçma oyuna bir son vermek isteyen Narin her şeyi anlatır. Bu saatten sonra hiçbir şey tam olarak eskisi gibi olmayacaktır. Narin ile Kemal bu zor sınavdan başarıyla çıkabilecekler mi?

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

Yemin 204. bölüm fragmanı

Yemin 204. bölüm özeti

Yemin 204. bölüm izle




 


Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Mart Salı

Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Mart Salı

Yemin 203. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

















































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar


yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum