Yemin 204. bölüm izle | Full, tek parça ve Youtube

Yemin 204. bölüm izle | Full, tek parça ve Youtube
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin dizisi yeni haftaya bomba gibi başladı! İzleyiciler her anı ilgiyle izlemeye ve yeni gelişmeleri öğrenmeye can atıyor. Erhan, Narin'in itiraflarını doğrulamış ve Kemal'den dayak yedi. Diğer yandan Emir ve Reyhan'ın başı bir kez daha belada. Yemin 204. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de 41. bölüm heyecanı sürüyor. Konak yine yangın yeri. Cavidan, Gülsüm ve Reyhan'dan kurtulmak için yine bir plan yaptı. Son yayınlanan bölümde  Yemin 204. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Reyhan eve döndü ve Emir ile mutlu anlar yaşamaya devam ediyor. Çiftin artık bebek olması da bekleniyor.. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.
 


 

Yemin 204. bölüm izle

Cavidan sonunda bunu da yapar ve masum Hasan’ı cani babasına verir. Celal ise konağa gelir gelmez önce bıçağı Cavidan’ın boğazına dayar. Celal’ın Tarhun ailesi ile alıp veremediği bir şey yoktur tek isteği oğlunu alıp gitmektir; ancak Emir Hasan’ı katil bir babanın eline vermek istemez ve Gülsüm’den gerçekleri anlatmasını ister. Gülsüm arkadaşı Meryem’in Hasan’dan kaçtığını Hasan’ın daha yeni hapisten çıkmış bir katil olduğunu söyler. Gerçekleri öğrenen Emir Mereyem’i bulmadan Hasan’ı kimseye vermeyecektir. Hasan ise oğullarını tutan Tarhun ailesinden intikam almak için harekete geçer ve Hasan’ın ne kadar tehlikeli olduğun herkesin anlamasını ister. Diğer taraftan Narin Kemal’e kendini affettirmenin yollarını arar ancak hiç ümit yoktur; bırakın tekrar bir araya gelmeyi Kemal için artık Narin diye birisi yoktur. Kemal ise taşıma şirketi ile konuşarak Narin’in izleri olduğu bu evden taşınmak için harekete geçer. Oya ise Narin’i asla affetmeyecektir; tüm bu yaşadıklarının tek sorumlusu olarak Narin’i görür. Artık iyileşen Suna ise yürümeye başlar. Suna ayağa kalkar kalmaz da tedavisinin devamı için yurt dışına gidecektir. Bilindiği üzere Yemin dizisinin Suna’sı artık Emanet dizisinin kadın başrol oyuncusu Seher olmuştur. Bu nedenle de Yemin dizisinde Suna karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu Yemin’den ayrılacaktır. Yemin dizisinde  41. hafta Kemal ve Narin için zor Emir ile Reyhan için ise aşk dolu bitecek. Reyhan ve Emir yaşadıkları ayrılık sürecinden sonra adeta bu hafta hasret giderecekler her fırsatta yalnız kalmaya çalışacaklar ama konakta ki Hasan bebek bir türlü Emir ile Reyhan’ı rahat bırakmayacak. Bilindiği üzere Gülsüm’ün yakın arkadaşı olan Meryem kocası Celal’den kaçmak için yardım istemiş ve bebeği Gülsüm’e vermişti. Konakta bebeğin güvende olacağını düşünen Gülsüm de bebeği konağa getirmiş ancak Cavidan’a yakalatmıştı.

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

yemin 3. sezon







Yemin 204. bölüm fragmanı

Yemin 204. bölüm özeti

Yemin 204. bölüm izle




 


Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 204. bölüm full, tek parça ve Youtube izle






















































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.