Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı - 12 Mart Perşembe

Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı - 12 Mart Perşembe
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. İzleyiciler souksuz izlenen bir akşam sonrasında daha yarın neler olacağını merak ediyor ve araştırıyor. 12 Mart Perşembe ekranlara gelecek olan Yemin 204. bölüm ve özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Son olarak Narin itirafıyla herkesi şoke etmiş, Kemal tarafından da evden kovulmuştu. Bavulunu alıp ayrılan Narin sonrasında akşam kapıya geldi ancak Kemal bunu fark etmedi. Kendisini affetirmek için her yolu deneyecek Azeri gelinin başarıya ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu. Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.
 


Kemal taşınıyor!

Narin bu olaydan sonra hastanede kalmaya başlar. Aklı Kemal, Masal, Oya ve Şehriye'dedir ve işe odaklanmakta zorluk çeker. Hemşiresi tarafından da bu durum fark edilir. Diğer yandan da Erhan tehlikesi sürmektedir. Kendisini taciz eden Erhan'a karşı tüm gücünü kullanan Narin, sonsuza kadar ondan uzak kalmak istemektedir. Kemal aldığı kararla evini taşıyacaktır. Bu karar Şehriye'yi şok edecektir ancak yaşananları sineye çekmek ya da sindirmek çok zordur. Bu sebeple Kemal de taşınmaya karar verdi. Ancak tabi gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak ediliyor. Büyük bir ihtimalle taşınma olmayacak.



Reyhan ne zaman hamile kalacak?

Gülsüm eve arkadaşının çocuğu Hasan'ı getirmiştir. Her ne kadar korksa da Reyhan ona kanatlarını açmıştır. Çocuğa bakmak için Emir ile seferber olur. Hasan Emir'de de baba olma isteğini artırır. Yana yakıla çocuk sahibi olmak isteyen Emir, Reyhan'ı bu konuda zorlayacaktır. Sezon başında Reyhan'ın hamile kalacağı iddiaları basında yer almıştı. Bunun gerçek olması bekleniyor ve izleyiciler tarafından isteniyor.


Gülsüm konağa belayı da getirdi!

Hasan'ı konağa getiren Gülsüm, arkadaşının kocası tarafından bulunur ve tehdit edilir. Durumu anlayan Cavidan da bunu kendisine avantaj olarak kullanır ve iş birliği için Gülsüm'ün yerini söyler. Bundan sonra yaşanacakları izleyiciler de merakla bekliyor. Emir'in bu konuda sessiz kalmayacağı ve can borcu bulunduğu Gülsüm için savaşması bekleniyor.
 

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

yemin 3. sezon







Yemin 204. bölüm fragmanı

Yemin 204. bölüm özeti

Yemin 204. bölüm izle




 


Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 203. bölüm full, tek parça ve Youtube izle






















































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.