Yemin 207. bölüm özeti ve fragmanı - 17 Mart Salı

Yemin 207. bölüm özeti ve fragmanı - 17 Mart Salı
Akşam saatlerinde yayınlanan bölümleri ile reyting sonuçları sıralamasında önemli bir yer edinen Yemin'de yepyeni bir gün yaşanıyor. Reyhan ve Emir'in çocuk müjdesi sonrasında hayatları değişir. Mutluluktan havaya uçmuşlardır. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 207. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizilerinden biri olan Yemin'de yeni hafta pazartesi günü başladı. İkinci kez dalya dedikten sonra heyecanın daha da arttığı dizide yaşanacaklar anbean merak ediliyor. Cavidan düşman olduğu Reyhan'a çocuk haberi sonrası daha da bilenir. Bir kadın bulur ve çocuk düşürme büyüsü yaptırır. Bu çocuğun doğmasına karşıdır. Yemin 207. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Oya ayrılıyor!
Son bölümlerde Londra'ya bir eğitim için gitmesi gündemde olan Suna, ağabeyi Emir ile vedalaşarak İstanbul'dan ayrıldı. Zafer ile birlikte Londra'ya giden Suna'nın artık dizide yer alması beklenmiyor. Sebebi ise Emanet dizisinde oynayacak olması. Suna severler güzel oyuncu Sıla Türkoğlu'nun ayrılmasına çok üzülecek ancak kendisi bu tercihi yaptı. İlk defa bir baş rol üstlenecek olan genç oyuncuya Yemin'deki isimler de destek verdi.

Cavidan amacına ulaşabilecek mi?
Reyhan ve Emir'e karşı her planı elinde patlayan Cavidan'ın son numarası doğacağını duyduğu çocuk oldu. Reyhan'dan bir çocuk görmek istemeyen Cavidam, ıssız mahallelerin birinden falcı kadın bulur. Kendisine karışım hazırlatır ve amaç Reyhan'ın onu içmesidir. Cavidan'ın bu konudaki acımasızlığının da başarıya ulaşp ulaşmayacağı da merak konusu.
 

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?












 

Yemin 206. bölüm fragmanı

Yemin 206. bölüm özeti

Yemin 206. bölüm izle


yemin 3. sezon







Yemin 205. bölüm fragmanı

Yemin 205. bölüm özeti

Yemin 205. bölüm izle




 


Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 203. bölüm full, tek parça ve Youtube izle










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.