Yemin 213. bölüm full, tek parça, Youtube, Kanal 7 izle

Yemin 213. bölüm full, tek parça, Youtube, Kanal 7 izle
Birbirinden ilgi çekici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemin'de yer yerinden oynuyor. Ancak Reyhan ve Emir bundan habersiz her zamanki gibi. DNA testi sonucu sonrasında nelerin değişeceği merak ediliyor. Yemin 213. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin en çok izlenen dizisi Yemin'de yepyeni hafta büyük bir heyecanla geldi. Bugün de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Talaz, Cemre'ye aşık olmuştur. Ona karşı duyguları artık farklıdır. Daha önce evinden kovkmak için uğraştığı Cemre'ye aşk besleyen Talaz'ın bundan sonra yapacakları merakla bekleniyor. Diğer yandan Şehriye ve Hızır'ın ilişkisinde de yeni gelişmeler yaşanabilir.. Yemin 213. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Yemin 213. bölüm tek parça izle

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile prime time dizilerine de kafa tutan Yemin'i her gün binlerce kişi seyrediyor. İzleyemeyenler, kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler ise internette araştırmalarda bulunuyor. Yemin'in yayınlanan tüm bölümlerini Kanal 7, izle7 ve Youtube kanallarından tek parça halinde izleyebilirsiniz. Yemin dizisinde bugün Emir Gülsüm ve Reyhan için yaptırdığı DNA testinin hatalı olabileceğini öğrenir. Şüpheye düşen Emir yeniden test yaptıracak mı? Emir DNA testinin hatalı olabileceğini öğrendikten sonra şok içindedir. Reyhan’dan bu haberi saklayan Emir içine düşen şüpheden kolay kolay kurtulamayacaktır. Emir testi yeniden yaptıracak mı? Mahkemeye sunulan sürpriz tanık bütün dengeleri değiştirecek gibidir. Kim olduğuna dair en ufak bir bilgiye bile sahip olmayan Narin ile Kemal boş durmayıp karşı hamle yapacaklardır. Narin ile Kemal’in gayretleri sonuç verecek mi? Diziseti'nin tahmine göre Reyhan rahat bir hamilelik geçirirken Emir hamilelik sürecinde Reyhan’a kardeşi ile ilgili gerçeklerden bahsetmemeye karar verir. Zira Reyhan bu halde bile gerçek kardeşini aramaya çıkabilecek veya kardeşi için üzülecek bu da hamilelik sürecinin zor geçmesine neden olacaktır. Gülsüm ise Cavidan’a karşı yaptıklarından sonra artık evden atılmayı her an beklemektedir; Gülsüm şuanın tadını çıkarma derdindedir ancak her an gitmek için de hazırdır. Gülsüm Reyhan’ın mutluluğu ve sağlığı için kendini feda etmiştir. Gülsüm giderken de taş taş üstünme bırakmayacak ve Cavidan’ın oynadığı tüm oyunları Emir ve Reyhan’a anlatacaktır. Bu arada fark etmese de Gülsüm kendini teyze olmaya çok kaptırmıştır.  Emir ise bir taraftan da babasının yarım bıraktığı araştırmaya devam eder ve Reyhan’ın gerçek kardeşini bulmak ister. Cavidan ise Gülsüm’ü göndermenin yollarını aramakta her aynaya baktığında Gülsüm’e biraz daha sinir olmaktadır. Bu püsküllü belanın konuşmadan gitmesi için Cavidan Talaz ile görüşür. Peki  Talaz Gülsüm’ü kaçıracak mıdır? Cemre ise Cavidan’a küçük ama can acıtıcı şakalar yapmaya devam eder. Cemre her geçen gün Cavidan’ı biraz daha paranoyak yapmaya başlamıştır. Cemre planına sadık şekilde ilerlemektedir. Talaz ise artık Cemre’ye alışmış fark etmeden onu sevmeye başlamıştır.


Yemin 213. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 213. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

 















yemin 3. sezon


























 

Yemin 213. bölüm fragmanı

Yemin 213. bölüm özeti

Yemin 213. bölüm izle






Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

Yemin 204. bölüm fragmanı

Yemin 204. bölüm özeti

Yemin 204. bölüm izle




 


Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 204. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 204. bölüm full, tek parça ve Youtube izle











 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.