Yemin 213. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Mart Çarşamba

Yemin 213. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Mart Çarşamba
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de hafta ortasına gelindi. Reyhan ve Emir bekledikleri bebeklerini kucaklarına alabilmek için gün sayarken Cavidan bu tablonun bozulması için her şeyi yapmaya devam ediyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 213. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve heyecanını giderek artıran Yemin'de birbirinden heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Reyhan bayılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Herkes bunun Cavidan'ın başının altından çıktığını tahmin ederken her şeyin nromal bir süreç olduğu anlaşıldı. Diğer yandan Kemal ve Narin'in evliliklerinde de her geçen gün umutlar tükenmektedir. Ancak Kemal karısını bırakmayacaktır. Yemin 213. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Cavidan'ın azılı düşmanı Gülsüm!
Oğlunun evliliğini bitirmek için eve getirdiği Gülsüm, Cavidan'ın her geçen gün daha da azılı düşmanı haline dönüşür. Reyhan'a kurduğu son tuzağı da bozan Gülsüm, konuşması halinde yaşanacakları anlattı ve Cavidan'ı susturdu. Ayrıca Reyhan'a vermek için uğraş gösterdiği ilacı ise kendisinin içtiğini öğrenince büyük şok geçirdi. Yüzünde lekeler çıkan Cavidan'ın başına gelecekler bununla da sınırlı kalmayacak. Konakta yaşananların yanısıra Kemal ve Narin'in evliliklerindeki durum da merak ediliyor. Oya'nın içten içe kinlendiği ve bir türlü gerçeği kabullenemediği Narin, eşini sevmesine rağmen terk etmeyi göze aldı. Yakaladığı yüzükle Kemal'e daha da bağlanan Narin'in vereceği karar hayatlarını değiştirecek. Bir haber de Gülsüm ile ilgili. DNA testinde yapılan hile ortaya çıkan Gülsüm'ün yeniden yapılması beklenen test  sonrasındaki durumu da öğrenilmek isteniyor. 

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?


 









yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum