Yemin 217. bölüm özeti ve fragmanı - 31 Mart Salı

Yemin 217. bölüm özeti ve fragmanı - 31 Mart Salı
Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de yepyeni bir hafta başladı. Gülsüm artık öldü. Hilal Anay'ın canlandırdığı karakter sırlarıyla vefat etti ancak Emir her şeyi ortaya çıkarmakta kararlıdır. Bundan sonra yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yemin 217. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'de cuma günü herkesi şoke eden bir gelişme yaşanmıştı. Arkadaşının tehdit sonucu kurduğu kumpasla evine giden Reyhan ve Gülsüm ölümle karşı karşıya gelmişti. Vurulan Gülsüm ölmüştü. Herkes ilk görüştüklerinde abla kardeş olarak izleyeceklerini umduğu ikilinin gelinen süreçte yaşadıklarına üzülmüştü. Yeni haftada artık bu dosyalar açılacak. Gülsüm kimdi, neden Emir ve Reyhan'ın hayatına girdi, neden öldü ve kim öldürdü? İşte yanıtı...

Cavidan hapse girecek mi?
Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor öncelikle. Sebebi ise Cavidan'ın, Gülsüm'ün ölümünde azmettirici pozisyonunda bulunması. Talaz'ın organize ettiği olaylar silsilesinde yaşanacaklar herkesi ekran başına çekecek. Ayrıca Emir'in, annesine giden bu yolda nelerle karşılaşacağı merak konusu. Diğer yandan da Kemal ve Narin arasındaki evliliğin sona erip ermeyeceği de öğrenilmek isteniyor. Oya'nın kurduğu tuzağa düşmek zorunda kalan Narin'in boşanmayı istemesi Kemal'i adeta yıkmıştı.

 

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

 

Yemin 218. bölüm FRAGMANI

Yemin 218. bölüm izle

Yemin 218. bölüm özeti










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.