Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Nisan Çarşamba

Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Nisan Çarşamba
Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'de bir hafta ortasına daha geldik. Emir ve Reyhan'ın bebek sevinçleri ve bekleyişlerindeki sabırsızlık artıyor. Dİğer yandan Kemal ve Narin'in hayatında da yeni bir dönem onları bekliyor. Cavidan kötülüklerinden vazgeçmeyecek. Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yerini alan Yemin'in 45. haftasın ortasına geldik. Emir ve Reyhan arasındaji GPS krizi sonnda aşılacak. Çift çocuklarının cinsiyeti üzerine tartışırken yeniden eski günlere dönecek. İzleyiciler de bunu görmek ve izlemek istiyor. Diğer yandan Kemal ve Narin de boşanmayacak. Talaz ve Cemre arasındaki mücadele devam ediyor. Cavidan planlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 

Yemin 223. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Reyhan ve Emir bebeklerini görünce küs olduklarını unutur. Cavidan ise gelen güzel haberlerle iyice hırslanır. Reyhan ile Emir bebeklerini görürler ve artık küslük biter. İki aşık hayallere dalıp bebeklerini düşünmekten kendilerini alamazlar. Reyhan ile Emir tek bir konuda hala anlaşamıyorlardır, kız mı olacak erkek mi? Öte yandan Cavidan yeni haberlerle iyi köpürür ve o bebeğin doğmaması için yine hain planlar içine girer. Mahkeme günü gelmiştir, ayrılık için hiçbir engel yokken Hızır ile Şehriye, Masal’ı mahkemeye yetiştirmeyi başarırlar. Masal bu ayrılığa engel olabilecek mi?

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?
























Yemin 223. bölüm fragmanı izle

Yemin dizisi 223. bölüm izle! Yemin 223. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı - 6 Nisan Pazartesi







Yemin 219. bölüm fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm izle - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 218. bölüm FRAGMANI

Yemin 218. bölüm izle

Yemin 218. bölüm özeti










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.