Yemin 228. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 228. bölüm özeti ve fragmanı
Hafta içi akşamlarında sevilerek izlenen ve 250 bölüme doğru ilerleyen Yemin'de yeni bir gün daha izleyicilerle buluşuyor. Reyhan ve Emir'in bebeği ölecek mi? sorusu gündeme oturdu. Bunun yanısıra Kemal ve Narin arasındaki ilişkide yeni gelişmeler yaşanabilir. İşte Yemin 228. bölüm özeti ve fragmanı...

Dizi dünyasına girdikten bu yana önemli başarılara imza atan ve Kanal 7 gibi bir kanalda rakiplerine taş çıkaran Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Son olarak Reyhan, süt annenin evinde rahatsızlanmıştı. Doktor raporlarına göre durumu incelenen Reyhan'ın bebeğini kaybedeceği iddia edilmişti. Cavidan ve Cemre'nin başarmak istediği gerçek mi olacak? Kemal ve Narin arasında yaşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Yemin 228. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer almaktadır.

Baş rollerini Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin paylaştığı Yemin'de yine önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Hafta içi 19:00'da tekrar, 20:00'de ise yeni bölümleri ile yayınlanan dizinin son bölümünde yine istenmeyen şeyler yaşandı. Narin, Masal'ı görmek için gittiği Kemal'in evinden kovuldu. Bu durum böyle devam ettikçe Masal'ın psikolojisine girdiği buhrandan çıkması çok daha zaman alacak. Ancak Kemal bu durumun farkında. Yine de geri adım atmak istemese de Narin'i seviyor. Ancak karşısında onu istemediğini söyleyen bir kadın var.

Yemin dizisi 228. bölüm özeti merakla bekleniyor. Salı akşamı da izleyicileri sabırsız bir bekleyişe itti. Özet yayınlanmadı ancak tahmini özet ile karşınızdayız. Diğer taraftan Reyhan ve Emir’in başları düşük tehlikesi ile büyük derttedir. Bebeğin düşme riski olduğu gibi Reyhan’a zarar verme ihtimali de olabilecektir. Peki Emir bebeği ve Reyhan arasında kalsa sizce kimi seçer. Emir tabi ki Reyhan’ını biricik karısını seçecektir ancak Reyhan böyle bir seçim arasında kalsa tabi ki de bebeğinin yaşaması için kendi yaşamını bir an bile düşünmeden veda edecektir. Reyhan’ı bekleyen bu zor süreçte en büyük destekçesi Narin olacaktır. Narin bir doktor olarak olduğu kadar bir kardeş olarak da Reyhan’a destek olacaktır. Bir yandan bebeği ve eşi ile ilgilenen Emir diğer taraftan annesi Cavidan için harekete geçecektir. Kemal Narin’i ailesi ve kendisi için unutmaya karar vermişken her seferinde Narin ile karşılaşmak zorunda kalır ve her seferinde bu kadına ne kadar aşık olduğunu bir kez daha anlar. Reyhan’ın Kemal’e sözleri Kemal’in aklını karıştırmıştır. Narin seni seviyordu onun senden ayrılmasının bir sebebi olmalı diyen Reyhan Kemal’i darmadağın etmiştir. Kemal bir yandan Narin’i unutmaya çalışırken Narin’i bu duruma mahkum eden olayı da araştırmaya başlayacaktır. Diğer taraftan Narin de gizli gizli Masal ile görüşecektir. Peki Kemal Narin’i Masal ile görüştüren ve defalarca sözünü dinlemeyen Şehriye ablaya ne ceza verecektir?
 



 






 












 




 


 



 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar




 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.