Yemin 235. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 235. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de yeni bir bölüm daha karşınızdayız. Emir ve Reyhan'ın hikayelerinde artık sona gelindi. İddialara göre cuma final günü. Sezonun tamamlanacağı bölümde yaşanacaklar iple çekiliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 235. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Hafta içi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Yemin'de bir sezon daha geride kalıyor. Geçen sezon 70 bölümde tamamlanan hikaye bu sene 235'te son bulacak. Özge Yağız da iddialara göre son kez seyircilerin ve hayranlarının karşısına çıkacak. Bugüne kadar ekranlarda gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan güzel oyuncunun yerine biri mi gelecek yoksa dizide ölecek mi sorusunun da yanıtı verilebilir. İşte Yemin 235. bölüm özeti başlıyor...

Son bölümde Emir ve Reyhan kadar Kemal ve Narin'in birlikteliklerindeki gidişat da merak ediliyordu. Pelin ile Kemal'in baş baş romantik bir yemek yiyeceğini düşünen Narin kahrolmuştu. Sevdiği adamı farklı birisiyle görmek onu derinden sarsarken evleneceklerinin düşüncesi dahi hayatını allak bullak edebilir.

Cavidan, Reyhan üzerinden hesaplaşmasını sürdürüryor. Son olarak buna Emir'i de dahile tti ve karısına karşı doldurdu. Bunu tatlı dille yaptı. Emir her ne kadar zarar gelmeyeceğini görse de eşinin üzerine titredi. Duygu yoğunluğu daha da artan Reyhan'ın hayatında neler olacağı da merakla bekleniyor.

Cemre, silahını alıp Cavidan'ın yanına gitmek istedi. Sezon finalinde bu konuda da bir gelişme yaşanabilir.

Koronavirüs günlerinde devam eden dizi için alınan erken final iddiası izleyicileri üzdü. 

 









 














 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum