Yemin 318. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 7 Mart Pazar

Yemin 318. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 7 Mart Pazar
Karamel Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'de bir bölüm daha geride kaldı. Emir ve Feride ile birlikte Kemal ve Narin'in ilişkilerini ele alan yapımda neler yaşanacağı da merak konusu. Yemin 318. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Her bölümü ile izleyicilerin ekran karşısına kilitlendiği yapımda yine yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Tarhun ailelerinin konaklarında iğne ipliği gibi gidip gelen olaylar silsilesinde herkes yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Yemin'de yeni bölüm heyecanı başladı. Yeni haftanın sona ereceği günde izleyiciler de Feride ve Emir'in mücadelesinin neler getireceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı aşk kadar gerginliğe de sahne olabilecek gelişmelerin de yaşanabileceği dizi yine ilgiyle seyredilecek. Peki yarın yeni bölümde neler olacak? Yemin 318. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 317. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Emir her geçen an biraz daha fazla affettirebilmek adına savaştığı Feride'den artık evet yanıtı almak istiyor. Ancak bu hiç de kolay değil. Feride'nin kalbi Emir'de olsa da gururu buna müsade etmez. Songül, Cavidan'ın peşinden gitmek isterken beklenmedik bir şey olur. Cavidan kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Bu olayın üzerine Cavidan'ın tüm mal varlığını Yiğit'e geçirdiği öğrenilir. Emir bu hareketten çok etkilenecektir. Kemal, Masal'ın kendi kızı olduğunu ispat etmek için her şeyi yapacaktır. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 318. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 7 Mart 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 318. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.