Yemin 322. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 21 Mart Pazar

Yemin 322. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 21 Mart Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bu akşam yeni bir bölüm daha geride kaldı. Haftanın son gününde yayınlanacak olan son bölüm için izleyiciler de sabırsız. Feride ve Emir'in yaşamında nelerin değişeceği merak edilerek araştırılıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yemin 322. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın oynadığı Yemin yepyeni bir haftasıyla daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Tarhun ailelerinin konaklarında süren sıkıntıların ne zaman sona ereceği konusunda bekleyiş var ancak bitecek gibi görünmüyor. Emir, Feride'nin teyzesi Emine yüzünden zor günler geçirmeye başlamıştır. Feride'yi kaybetme korkusu ona neler yaptıracak? Ümit'in varlığının Feride'ye ne hissettireceği çok önemli. Songül de Emine'yi sürekli galeyana getirmeye çalışmakta ve diğer yandan Cavidan ile uğraşmaktadır. 3. sezonunda yoluna bomba gibi ilerleyen dizide neler yaşanacağı da merak konusu ve şimdiden araştırılarak yeni hafta bekleniyor. Yemin 322. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 321. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Almanya'dan gelen Emine, Feride'yi evlendirme konusunda ısrarcıdır. Bu sebeple de Ümit'i konağa gönderir. İlk etapta ikisi de evliliğe karşıdır ancak Ümit Feride'den çok etkilenir. Güzelliği karşısında karşı durulamaz bir his beslemeye başlar. Sonrasında ise evlilik teklifinde bulunur. Bu anları gören Yaman sinirden çılgına döner. Kemal ise Masal'ın babası olmadığını öğrenmesinin ardından yeni bir sayfa açar hayatında. Narin de en büyük yardımcısıdır. Evde olup bitenlerden Masal'ın haberi olmaması adına herkes canhıraş mücadele verir fakat Kumru'nun oyunları devam etmektedir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 322. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 21 Mart 2021 Pazartesi günü yayınlanacak olan 322. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.