Yemin 324. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 28 Mart Pazar

Yemin 324. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 28 Mart Pazar
Kanal 7'nin haftalık dizisi Yemin'de bir haftanın daha sonuna geliniyor. Tarhun ailesinin konaklarında yaşanacaklar konusunda fikir sahibi olmak isteyenler yeni bölüm heyecanı yaşıyor. Emir ve Feride'nin yaşayacakları yeni gelişmeler herkesi sabırsızlandırıyor. Peki, yarın neler olacak? Yemin 324. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilerek seyredilen ve her bölümüyle de ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Baş rollerinde Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın oynadığı yapım yine ilgiyle seyredilecek. Tarhun ailesinin başına gelecek olayların yanısıra Emir ve Feride'nin neler yaşayacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ümit tehlikesi devam edecek mi yoksa Emir bunu ortadan kaldırabilecek mi? Yemin 324. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 324. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Emine'nin Feride ile evlenmesi konusunda konağa gönderdiği Ümit gerçek yüzünü göstermiştir. Emir'in bunu Feride'ye söyleyip söylememesi ilişkilerini de direkt etkileyecek. Diğer yandan Masal, babasının gerçek babası olmadığını öğrendikten sonra ne yapacak? Songül'ün Cavidan'a yaptıklarının ardından bir ceza çekip çekmeyeceği merak konusu. Kemal, Masal'ın gerçek babasına karşı açtığı davaya karşılık olarak ne yantı verecek? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 324. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 28 Mart 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 324. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.