Yemin 326. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 4 Nisan Pazar

Yemin 326. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 4 Nisan Pazar
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. İzleyiciler Feride ve Emir'in evlilik ile paramparça olmaya ramak kaldığı birlikteliklerinden dönebilecek mi? Masal'ın velayetini alan Kemal ve Narin'in önünde hangi engeller var? Yeni bölümde neler olacak? 4 Nisan Pazar Yemin 326. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile hafta sonu yayınlanmaya devam eden Emanet'te yepyeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini aldı. Binlerce kişiyi televizyon karşısına kilitleyen dizide yaşanacaklar merak konusuydu ve özellikle Emir ile Feride'nin nasıl ilişkilerini kurtaracakları sabırsızlıkla bekleniyor. Ayrıca Kemal ve Narin'in başındaki belalara bir yenisi daha eklenecek mi yoksa mutlu aile tabloları devam mı edecek? Bugün sona eren bölümün ardından gözler gelecek yarına çevrildi. 4 Nisan Pazar Yemin 326. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 326. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Adalet er ya da geç yerini buldu. Kemal her ne kadar sonradan kendi kızı olmadığını öğrense de Masal'ın velayetini almayı başardı. Hakimin karşısına çıkan sürpriz tanık davanın tüm seyrini değiştirdi. Artık resmen ve bir kez daha Masal, Kemal ile Narin'in kızı. Ümit ile Feride sözlendi ama asıl bombayı Songül patlatıyor. Ümit'in kardeşi ile Emir'i yakınlaştırmaya çalışacak. Nar Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 326. bölüm fragmanı 

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 4 Nisan 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 326. bölüm fragmanı eklendikten sonra web sitemizde izlenebilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.