Yemin 327. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 10 Nisan Cumartesi

Yemin 327. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 10 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Baş rollerinde Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yağmur Shahbazova ve Can Verel'in oynadığı yapımda bugün de yaşanacaklar izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek. Emir ve Feride'nin hikayesi yine ilgiyle seyredilecek. Masal'ı alan Kemal ve Narin'in bebek sevinci giderek artar. Yemin 327. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Baş rollerini Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın paylaştığı Yemin'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Günlük devam ettiği yayın hayatında haftalık iki bölümle izleyicilerin karşısına çıkan başarılı yapımda bugün de yaşananlar ilgiyle izlenecek. Son bölümde olanlar iyi gelişmelerin habericisi değildi. Çünkü Feride ve Ümit evlilik kararı aldı. Artık Emir için kritik bir süreç başladı. Düğünü durdurabilmeye gücü yetecek mi? Yemin 327. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemin 327. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Ümit’in herkese yalan söylediğini düşünen Emir’in şüphelerini gerçek çıkaracak bir olay yaşanır. Feride Ümit’in gerçek yüzünü görebilecek mi? Emir, Ümit’ten şüphelenmeye devam etmektedir. Nitekim Emir’in şüphesini destekleyecek bir şey olur ve gizemli bir kadın karşısına çıkıp bu evliliğe izin vermemesini söyler. Emir’in şüphelerine rağmen Feride, Ümit’e güvenmektedir. Emir, esrarengiz kadının da etkisiyle Feride’yi bu evlilikten vazgeçirebilecek mi? Kemal ve Taci Masal’ın izini bulurlar. Kemal canı pahasına Masal’ı kurtarmak için harekete geçer. Adamı bulan Kemal öfkesine engel olamaz ve adama saldırır. Bu sırada gözü dönmüş olan Masal’ın babası eline geçirdiği silahı ateşler. Yoksa Kemal vuruldu mu? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı


 

Yemin 327. bölüm izle

Giderek artan heyecanı ve bağımlılığı ile Kanal 7'de yayınlanmaya devam eden Yemin'in yeni ve son bölümü internetteki yerini de aldı.  Televizyondan izleme fırsatı bulamayan vatandaşlar için dijital dünya önemli bir kaynak ve hem Kanal 7 hem de Karamel Yapım bunu çok iyi kullanıyor. İzleyicilere birçok alternatif sunuluyor ve dizilerin daha fazla kişi tarafından izlenmesi sağlanıyor.

Kanal 7 web sitesi: Dizi yayınlandıktan sonra son bölümler ilgili dizinin kategorisine ekleniyor. Siz de www.kanal7.com.tr adresinden Yemin sekmesine tıklayarak yeni bölümleri izleyebilirsiniz.

Youtube: Yemin'in yeni bölümünü gün sonunda Youtube üzerinde tek parça olarak izleyebilirsiniz. Kanal 7 ve Karamel Yapım'ın kanallarına abone olarak bildirimleri aktif edebilirsiniz.

Dailymotion: Yemin'in bölümleri dünyadaki birçok ülkede daha izlendiği için bu platforma da yükleniyor.

İzle7.com: Kanal 7'nin video platformu olan web sitesinde de hem yeni bölümleri hem fragmanları hem de kısa kesitleri seyredebilirsiniz.

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 327. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 327. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 328. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 328. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 327. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 328. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.