Yemin 327. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 10 Nisan Cumartesi

Yemin 327. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 10 Nisan Cumartesi
Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Tarhun ailesinin konaklarında yaşanacaklar seyirciler tarafından ilgiyle seyredilecek. Kemal ile Narin'in bitmeyen Masal çilesinin yanısıra Feride'nin Emir'den anbean kopmasının ele alındığı günlerde olacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Peki yeni haftada neler yaşanacak? Yemin 327. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'nin sevilerek seyredilen ve her anında seyircileri televizyon başına kilitleyen Yemin'de bugün bir hafta daha sona erdi. Güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosunun yanısıra yeni katılan isimlerle heyecanın daha da arttığı yapım bu akşam da yine en çok seyredilen yapımlar arasındaki yerini almayı başardı. Artık gözler yeni haftaya çevrildi. Kemal Tarhun ve Hikmet Tarhun'un konaklarında olacaklar sabırsızlıkla izlenmek isteniyor ve bu konuda araştırmalar yapılıyor. Adını yurt dışına da duyuran yapımın yeni bölümünde izleyicileri bekleyen yeni gelişmeler var. Bugün sona eren haftanın ardından gözler gelecek cumartesiye çevrildi ve herkes neler olacağını merak ediyor. Peki, yeni haftada neler olacak? Yemin 327. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Yemin 327. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Emir'e olan aşkına rağmen Ümit ile evlenme kararı veren Feride, bu yoldan geri dönebilecek mi? Elinden gelen her şeyi ortaya koyan Emir'in başarılı olup olmayacağı merak konusu. Özlem'in Emir'e beslediği duygular yeni bir aşkın kapılarını aralayabilir. Kemal ve Narin yine Masal'ın peşinde. Biyolojik babasının kaçırdığı Masal kurtarılabilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 327. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 10 Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 327. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.