Yemin 328. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 11 Nisan Pazar

Yemin 328. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 11 Nisan Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen haftalık dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Feride ve Emir'in Ümit ile olan sınavında kritik gün geldi çattı. Bu nikah olacak mı? Emir, Feride ve Ümit'in nikahını durdurabilecek mi? Yemin 328. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım'ın hafta içinden sonra hafta sonuan kaydırılan dizisi Yemin'de yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Tarhun ailesinin konaklarında yaşananlar bir kez daha izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek. En dikkat edilecek konu ise Emir ve Feride'nin kopma noktasına gelen ilişkilerindeki kritik süreç. Ümit ve Feride evlenmek üzeredir. Emir ise bu olan biteni durdurmaya çalışacak. Feride ise Emir'de olan gönlünden sıyrılıp Ümit ile hayatını birleştirecek mi? Bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Herkes pazar akşamı sürpriz bir bölümün ekranlara geleceğini düşünüyor. Yemin 328. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 328. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir Feride’nin düğününe yetişmek için çabalar fakat yolda başına bir kaza gelir. Emir düğünü durdurabilecek mi? Feride Emir ile olan düğün fotoğraflarını yakarak eski hayatını geride bırakmak ister. Emir ise artık delil aramayı bırakıp Feride’yi bu evlilikten vazgeçirmek için düğüne yetişmeye çalışır. Düğün salonuna doğru son sürat yol alan Emir’in başına yolda bir kaza gelir. Emir, Feride “evet” demeden yetişebilecek mi? Masal büyük bir tehlike altındadır. Narin ise kötü bir rüyadan uyanır Kemal’e bir şey mi oldu diye endişe duymaktadır. İlyas ise kaçmayı başarmıştır. Kemal ne yapıp edip İlyas’ı bulmaya çalışır. Masal açlıktan bitap düşmüş bir halde Kemal’in onu kurtarmasını bekliyordur. Kemal Masal’ı bulabilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 328. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 11 Nisan 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 328. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.