Yemin 330. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 17 Nisan Cumartesi

Yemin 330. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 17 Nisan Cumartesi
Türkiye'nin tek hafta sonu dizisi Yemin'de bugün bir hafta daha sona eriyor. Tarhun ailesinin başından geçen zor günlere her an yeni bir tanesi daha eklenirken bu akşam yaşanacaklar da ilgiyle izlenecek. Yemin 330. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Karamel Yapım'ın imzasını taşıyan ve her hafta sonu ekranlardaki yerini alan Yemin'de yeni bir gün daha Kanal 7'de seyircilerin karşısına çıkıyor. Ümit ile evlenen Feride artık farklı bir evde yaşar. Fakat evliliği hiç beklemediği bir yönde gider. Emir de bunun farkındadır ve sevdiği kadını kurtarabilmek adına her şeyi yapacaktır. Ayrıca yurt dışı seyahatini de iptal eder. Diğer yandan Kemal girdiği cezaevinden çıkabilecek mi? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Yemin 330. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemin 330. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Feride nihayet Ümit’in korkunç yüzünü görür. Yine de verdiği kararın arkasında durmaya çalışan Feride’yi nasıl bir gelecek bekliyor? Feride, Ümit’in korkunç yüzüyle karşılaşmıştır. Kıskançlık krizine tutulmuş olan Ümit’e karşı sert çıkan Feride yine de verdiği kararın arkasında durmaya çalışır. Öte yandan Emir evlenmiş olan Feride’nin peşinden gitmekten vazgeçer. Feride’yi kötü günler beklemektedir. Ümit ne kadar ileri gidecek? İlyas ölür ve suç Kemal’in üzerine kalır. Narin Kemal’in tutuklanmasıyla büyük şok yaşar. İlyas’ın gerçek katili kim ve bu ortaya çıkacak mı? Yemin’de bu akşam İlyas’ın ölümünden sorumlu tutulan Kemal olay yerinde bir kişinin daha olduğunu söyler. Narin ve Taci Kemal’i kurtarabilecek mi? Emir, Ümit’in göründüğü gibi biri olmadığından neredeyse emindir. Feride’yi cezalandırmak için türlü oyunlar kuran Ümit sınırları zorlamaya devam eder. Emir eline geçen fotoğraflar sayesinde Ümit’in gerçek yüzünü ortaya dökmeyi düşünürken Feride evde korkunç bir tabloyla karşılaşır. Feride yaşananlardan sonra yol yakınken ayrılmak ister ama Ümit’in buna razı olmayacağı bellidir. Feride daha büyük acıların eşiğindedir. Emir, Feride’yi kurtarabilecek mi? Kemal, İlyas’ın öldürüldüğü gün olay yerinde birinin daha olduğunu söyleyerek Taci’ye büyük bir ipucu vermiştir. Taci ile Narin olay yerine gittiklerinde eski bir telefon bulurlar. Bu İlyas’ın telefonudur. Narin ile Taci iz sürmeye devam ederler. Buldukları telefon gerçekten Kemal’i kurtaracak kadar önemli bir ipucu mudur?

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 328. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 328. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 331. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 331. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 330. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 331. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.