Yemin 331. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 24 Nisan Cumartesi

Yemin 331. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 24 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen hafta sonu dizisi Yemin'de bir gün daha sona erdi. Tarhun ailelerinin evlerinde yaşananların yine izleyicileri ekran karşısına kilitlediği pazar akşamının ardından gözler bir sonraki haftaya çevrildi. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 331. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'de haftanın ikinci bölümü de sona erdi. Adını yurt dışına da duyuran ve elde ettiği reyting sonuçlarıyla her geçen gün daha da fazla izlenen yapımda buakşam yine dopdolu vakit geçirildi. Yaşananlar her ne kadar üzücü olsa da herkes umudunu taze tutmak ve mutlu günlerin geleceğine inanarak bir sonraki haftayı bekliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 331. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 331. bölüm özeti

Yemin 24 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan 331. bölümüyle Kanal 7'deki yerini alacak. Son bölümde Emir'in bugüne kadar ortaya kyduğu şüphelerin doğru olduğu anlaşıldı ancak iş işten geçti. Çünkü hem Feride evlendi hem de Ümit bu birlikteliği bozmaya niyetli değil. Çetin bir mücadele Tarhun ailesini bekliyor. Yine de bunu en güçlü delillerle ispat etmek gerekiyor. Bunun nasıl oalcağı soru işareti. Ümit'in sürekli eli ile oynadığı anlar ekrana geliyordu. Bunun üzerine bir yol izlenebilir. Diğer yandan Kemal Tarhun cezaevinden çıkabilecek mi? sorusunun yanıtı sabırsızlıkla bekleniyor. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 331. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 24 Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 331. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.