Yemin 332. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 25 Nisan Pazar

Yemin 332. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 25 Nisan Pazar
Türkiye'nin en çok izlenen hafta sonu dizisi Yemin'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümlerin bir yenisi daha Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor. Feride ve Emir'in yeniden birbirlerine bağlanmalarına doğru giden hikayelerinde neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yemin 332. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in 332. bölümü Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor. Haftanın son bölümü ile yayınlanacak olan dizide yaşanacak gelişmeler merak konusu. Ümit ile evlenen Feride'nin zindana dönen hayatında Emir'in yapacakları gerçekleri ortaya çıkarabilir. Son bölümde bilindiği üzere Feride Emir'den yardım isteyerek esir tutulan kadının kurtarılması konusunda onu aramıştı. Ancak başarılı olamamıştı. Bu kez de Ümit, Emir'i yemeğe çağırdı... Bundan sonra olacaklar ilgiyle izlenmek isteniyor. Yemin 332. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemin 332. bölüm özeti

Yemin’in son bölümünde Gizem, esir tutulduğu evde Feride tarafından bulumuş ve Ümit ilk fırsatta Feride tarafından polise ihbar edilmişti. Eve gelen polis ekipleri ise herhangi birini bulamadıkları için işlerine geri dönmüştü. Sonrasında da Gizem'in ölüm haberi geldi. Hikmet, Songül'ün kendisine söylediği yalanların peşine düştü. Talaz'a verdiği 1 milyon liralık çek sonrasında gerçekleri öğrenmek istedi. Kemal cezaevinden Narin'in çabaları sonrasında çıktı. Kumru'nun planları bir kez daha suya düştü. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 20:00’de Yemin ile Kanal 7’de…

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 328. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 332. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 333. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 333. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 332. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 333. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.