Yemin 332. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 25 Nisan Pazar

Yemin 332. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 25 Nisan Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Emir'in Feride için verdiği savaşta yaşadıklarını ele alan yapımda diğer yandan Tarhun ailesinin başından geçen tüm olanlar anlatılmaya devam ediyor. Gözler artık yarında. Kemal cezaevinden çıkabilecek mi? Hikmet, Songül'ün tüm planlarını öğrenebilecek mi? Yemin 332. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'de haftanın ilk bölümü sona erdi. Adını yurt dışına da duyuran ve elde ettiği reyting sonuçlarıyla her geçen gün daha da fazla izlenen yapımda buakşam yine dopdolu vakit geçirildi. Yaşananlar her ne kadar üzücü olsa da herkes umudunu taze tutmak ve mutlu günlerin geleceğine inanarak bir sonraki haftayı bekliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 332. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 331. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Hikmet, Emir gibi Ümit’ten şüphelenmeye başlar. Ümit ise Feride’yi Yiğit’le tehdit eder. Feride bu çıkmazdan kurtulabilecek mi? Emir, Ümit’in elbet bir yerde hata yapacağını düşünmektedir. Öte yandan Hikmet de tıpkı Emir gibi bir şeyler sezmiş olacak ki Feride’ye bir baba gibi yaklaşıp ve evinin kapılarının ona her zaman açık olduğunu söyler. Ümit eve yerleştirdiği kameralardan her şeyi izlemektedir. Bu konuşma, Feride’nin gözyaşları Ümit’in daha da hırçınlaşmasına neden olur. Ümit, Gizem’in intiharının ardında Ümit’in olduğunu düşünmektedir. Feride, Ümit tehdidinin sevdiklerine bulaşmasından korktuğu için susar. Ümit Feride’yi cenderede tutmak için Yiğit’i bile kullanır. Ümit yoksa Yiğit’e bir zarar mı verecek? Mutlu mesut hayatlarına devam eden Narin ile Kemal için güzel günlerin keyfi bir başkadır. Onca badireden sonra karısını sevgi ile kucaklayan Kemal, her ana bir sürpriz yaparak karısını mutlu etmek ister. Sürprizlerin en büyüğünü de sona saklamıştır. Kemal, Narin’in çocukluğundan kalma bir hayalini gerçekleştirir ve ona kırmızı bir araba alır. Sıra en büyük hediye olan çocuklarını beklemeye gelmiştir.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 332. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 25 Nisan 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 331. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.