Yemin 334. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 2 Mayıs Pazar

Yemin 334. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 2 Mayıs Pazar
Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda Emir ve Feride arasında yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilerek isteniyor. Yemin 334. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ekranlarda fırtınalar estiren Yemin yeni bir hafta daha tamamlanıyor. Geride kalan günde son anından itibaren bugüne kadar sabırsızlıkla beklenen yapımda neler olacağı da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Feride'nin peşinden giden, Ümit'in elinden sevdiği kadını kurtarmak isteyen Emir'in savaşında yaşanacaklar merak konusu. Baş rollerini Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın oynadığı Yemin yine ilgiyle seyredilecek. Adını yurt dışına da duyuran ve özellikle de Ortadoğu ülkeleri ve İspanya'da izlenen yapımın yeni bölümüne dair her şey haberimizde yer alıyor. Yemin 334. bölüm izle seçeneklerini bu sayfada okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 334. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Hikmet, duyduklarını kaldıramaz ve kalp krizi geçirir. Hayati tehlikesi olan Hikmet kurtulacak mı? Emir içine düştüğü zor durumdan kurtulur. Ümit yine bir şeyler planlamaktadır. Öte yandan Songül’ün gerçek yüzünü öğrenen Hikmet’in kalbi onca şeye dayanamaz. Kalp krizi geçiren Hikmet hastaneye kaldırılır. Emir şimdi ölüm döşeğindeki babası için endişelenmektedir. Hikmet’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Feride bir dakika bir durmaz ve Emir’e destek olmak için hastaneye gelir. Feride’yi Emir ile yan yana gören Ümit’i ise kıskançlık krizi tutar. Ümit, aynı karede gördüğü Feride ve Emir’e karşı daha da öfke dolar. Öte yandan Songül, Hikmet’in uyanması durumunda işinin biteceğini bilmektedir. Songül’ün tek kurtuluş yolu Hikmet’in ölmesinden geçmektedir. Songül Hikmet’in fişini çekip ölümüne mi sebep olacak? Narin ile Kemal çocuk heyecanını yaşarken beklenmedik bir şey olur. Narin’in raporunu okuyan Kemal şok içinde kalır. Kemal’in o haline tanık olan Narin ise bir şeylerin ters gittiğini anlar. Kemal, Narin’in ısrarına rağmen raporda okuduğu durumu karısından saklamayı seçer. Kemal, Narin’den neyi saklıyor?

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 328. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 334. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 335. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 335. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 334. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 335. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.