Yemin 334. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 2 Mayıs

Yemin 334. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 2 Mayıs
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de haftanın ilk günü geride kaldı. Emir'in aşkı için her şeyi göze aldığı Feride'yi kurtarabilmek adına yaptıkları amacına ulaşacak mı? Feride ise korumak istediği Tarhun ailesi için ne kadar dayanabilecek? Hepsi merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Yeni bölümde neler olacak? Yemin 334. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Yemin bir akşamı daha tamamladı. Seyircilerin ekran başına kilitlendiği günde yine Tarhun ailesi ve Ümit ile Feride'nin evinde yaşananlar ele alındı. Emir, şüphelendiği Ümit'in peşinden gitmeyi sürdürürken Feride ise olan bitenin duyulmaması ve özellikle de Yiğit'in zarar görmemesi adına çaba göstermektedir. Fakat Ümit gerçeği her geçen saniye biraz daha tehlikeli boyuta gelmektedir. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 334. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 334. bölüm özeti

Yemin’de son olarak Emir, en başından bu yana tavırlarından şüphe duyduğu ve sevmediği Ümit'in izini sürmeye devam etti. Önemli ipuçlarına da ulaştı. Ardından bunların hesabını sormaya gitti. Feride ve Ümit'in evinde yaşanan şüpheli anlar Melike'nin de dikkatini çekti. Ancak Feride'nin herhangi bir renk vermemesi her şeyi engelledi. Diğer yandan Kemal ve Narin hayatlarının en mutlu günlerini yaşamaya devam ediyor. Son sahnede ise Ferde, Emir'den kendilerini rahat bırakmalarını istedi. Bu elbette gerçek bir dilek değil ve Tarhun ailesini korumaya yönelik bir istek. Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 334. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 2 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 334. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.