Yemin 335. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 8 Mayıs Cumartesi

Yemin 335. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 8 Mayıs Cumartesi
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Emir'in Feride'nin peşinden koştuğu ve Ümit'in elinden kurtarmaya çalıştığı günler yine ekranlara taşınıyor. İzleyicilerin televizyon karşısına kilitlendiği anların ardından gözler yeni haftaya çevrildi. Peki, Yemin 335. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri haline getirdiği Yemin'de bugün yeni hafta bitti. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bugün yine izleyiciler ekran karşısına kilitlendi ve yaşananlar ilgiyle izlendi. Bundan sonra ise gelecek hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle Ümit'in Feride'ye yaptıklarının de merak konusu ve  araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden heyecanlı anlarıyla birlikte yepyeni bir böllüm daha seyircilerin karşısında olacak. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 335. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 335. bölüm özeti

Yemin’de son olarak Emir, en başından bu yana tavırlarından şüphe duyduğu ve sevmediği Ümit'in izini sürmeye devam etti. Önemli ipuçlarına da ulaştı. Ardından bunların hesabını sormaya gitti. Feride ve Ümit'in evinde yaşanan şüpheli anlar Melike'nin de dikkatini çekti. Ancak Feride'nin herhangi bir renk vermemesi her şeyi engelledi. Diğer yandan Kemal ve Narin hayatlarının en mutlu günlerini yaşamaya devam ediyor. Son sahnede ise Ferde, Emir'den kendilerini rahat bırakmalarını istedi. Bu elbette gerçek bir dilek değil ve Tarhun ailesini korumaya yönelik bir istek. Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 335. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 335. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.