Yemin 71. bölüm izle! Yemin 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 71. bölüm izle! Yemin 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin 71. bölümü ile 9 Eylül Pazartesi günü ekranlardaki yerini alacak. Dizinin izleyicileri 71. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Yayınlandığı günden beri 65 bölümü geride bırakan ve kısa sürede önemli yapımlar arasına adını yazdıran popüler dizi Yemin yeni haftaya başlıyor. Toplamda 14 haftalık bir zaman diliminde yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. Yapımın oyuncuları arasındaki ilişkiler, duygusal anlar ve daha pek çok şey dikkat çeliyor. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 71. bölüm fragmanı ve özeti ile karşınızda.
 

Yemin 71. bölüm özeti

Kanal 7’nin merakla beklenen Yemin dizisi ikinci sezonda da izleyicileri duygudan duyguya sürükleyecek. Aşkın, zora savaş açtığı yeni sezonda seyircileri yeni sürprizler bekliyor.

Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Sevdiklerinin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi göze almış Hikmet, bu sefer çaresiz kalmıştır ve Cavidan yine hırsıyla hareket edip istediklerini almak için elinden geleni yapacaktır. Birbirlerini deliler gibi seven iki âşık, mecburiyetlerden arınmış ama büyük yaralar almış aşklarına sahip çıkabilecek mi?

Yaşanan onca olaydan sonra Kemal kendini sıradan bir hayatın içinde bulur. Kızı ve işinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir adama dönüşen Kemal’in bu rutin hayatı, yollarının kesiştiği Narin ile değişecek. Geçmişinden büyük bir sırla çıkıp gelen Narin, hiç ummadığı bir hayatın için düşecek. İkisi de büyük zorlukları geride bırakmak için çabalarken onları daha da zor günlerin beklediğinden haberleri yoktur.  Gönlünü tamamen sevdaya kapamış Kemal kapısını çalan aşka direnebilecek mi? Narin, bir yolcu gibi uğradığı bu limanda kalmayı mı seçecek yoksa gitmeyi mi?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 9 Eylül’den itibaren 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

YEMİN 72. BÖLÜM İZLE

YEMİN 72. BÖLÜM ÖZETİ

yemin emir ölecek mi? 71. bölüm izle

yemin emir ölecek mi? 71. bölüm özeti



yemin 2. sezon ne zaman başlayacak

yemin 70. bölüm izle

yemin 70. bölüm özet

yemin 71. bölüm fragman ve özeti

yemin 71. bölüm izle



yemin 71. bölüm izle

yemin 71. bölüm özeti ve fragmanı

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

yemin emir

yemin 71. bölüm izle

yemin 71. bölüm özet ve fragmanı

yemin son bölüm izle

yemin son bölüm özet

yemin izle

yemin fragman

yemin 71. bölüm fragmanı ve özeti

yemin 71. bölüm  izle

yemin 61. bölüm

yemin 61. bölüm fragman

yemin fragman

yemin fragman

yemin 71. bölüm fragmanı izle

yemin 71. bölüm izle

yemin izle

yemin özet

yemin izle

Yemin 57. bölüm izle

Yemin 55. böüm fragmanı

yemin 71. bölüm izle

YEMİN 71. bölüm FRAGMANI

YEMİN 71. bölüm İZLE

yemin 71. bölüm izle

yemin 71. bölüm fragmanı izle

yemin 71. bölüm izle



yemin 71. bölüm izle

yemin saat kaçta başlayacaj

yemin 71. bölüm izle
 

YEMİNLİ BİR AŞKIN SÜRÜKLEYİCİ ÖYKÜSÜ

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.