Yemin 89. bölüm | Reyhan'a kiralık katil tutuldu!

Yemin 89. bölüm | Reyhan'a kiralık katil tutuldu!
Kanal 7'nin nefes kesen dizisi Yemin'in 88. bölümü nefes kesti. Artık gözler 89. bölümde. Cavidan, oğlu Emir'in eşi Reyhan'ı öldürtmek için kiralık tatil ile anlaştı. Peki Reyhan ölecek mi? İşte detaylar...

Emir ile Reyhan son bölümde bir araya geldi. Bir daha ayrılmayacakları konusunda söz verdiler. Ayrıca Hikmet Bey de çifte yüzük taktı. Ancak bu mutluluğu bozmak isteten Cavidan ve Cemre yine pusudaydı. Planları belki de hiç bu kadar acımasız olmamıştı. Cavidan yüklü bir para karşılığında kiralık taitl tuttu. Ve yayınlanan 91. bölüm fragmanında da 'Gözünü kırpmadan o tetiği çekeceksin' sözlerini söyledi. İzleyiciler Reyhan'ın sağlığından şüphe ediyor. Reyhan ölecek mi? İşte detaylar...

Yemin son bölümde neler oldu?
Emir, Reyhan'ın bavulunu yatağa koyar ve 'Eski günlerdeki gibi. Yatakta sen yatacaksın ben de koltukta' der. Ancak yine de ilişkilerine dair konuşmaktan çekinir. Reyhan adeta gözlerinin içine bakar ancak cesaret eder.

Reyhan, yatmak üzere olan Emir'e unuttuğu pijamalarını verir. İkisi de birbirlerine iyi geceler diler.

Oya'ya yakalanan Narin ve Kemal pişman olur. Narin Kemal'e yatakta yatmasını teklif eder ancak ret yanıtı alır.

Reyhan açık kalan kapı aralığından Emir'e bakar. Uyuyamamıştır. Emir de koluğa yatmıştır. Reyhan'ı görme umuduyla aradan bakar.

Sabah olduğunda Zafer'den mesaj alan Emir; 'Reyhan ile konuştun mu?' sorusuna 'Birazdan' yazar. Ardından da daha rahat konuşabileceklerine inandığı bir kahvaltıya götürmeyi tercih eder.

Emir Reyhan'ın odaya gider ve günaydınlaşırlar. Son zamanların en iyi uykusunu uyuduğunu söyler. Reyhan da 'Ben de' der.

Melike bu arada kapıyı çalar ve Hikmet Bey'in piknik organize ettiğini söyler.

Reyhan yaşananların gerçek olduğuna inanamamaktadır. Kalbini tutar ve 'Allah'ım sana şükürler olsun' der.

Emir pikniğe gelmek istemeyen Suna'yı ikna etmeye çalışır. Suna, Reyhan'ın gittiği anı hatırlatır ancak Emir'den; 'Sen olsan ne yapardın?' cevabı alır.

Cavidan ile Cemre, Reyhan'ın öldürülmesi için yaşlı adama para verilmesi konusunda telefonda plan yapar.

Oya, Kemal ile Narin'in evliliğine bir türlü inanmamaktadır ve bu doğrultudaki sorularıyla ağabeyini zor durumda bırakır.

Emir piknikte Reyhan'ı salıncakta sallamaya gider. Bir süre sallar. Bu arada Hikmet Bey durum karşısında duygulanır ve onları izler. Emir salıncağı durdurur. Tam Reyhan ile konuşmak isterken araya Suna girer ve kendisiyle gezmek istediğini söyler.

Cavidan ve Cemre ile ortak hareket eden yaşlı adam Hikmet Bey ile görüşmek ister. Ondan iş ister. Ama bu bahanedir. Hedef Reyhan'dır.

Hikmet Bey piknikte bir sürpriz yapar. Reyhan ile Emir'e yüzük takar.

yemin emir reyhan şiir

reyhan

yemin 89. bölüm fragmanı izle

yemin 89. bölüm fragmanı

yemin 89. bölüm izle

Reyhan ölecek mi?
Reyhan dizinin baş rol oyuncusu ve şu an için ölümü gibi bir durum söz konusu değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.