Yemin 92. bölümde neler olacak? Hikmet hapise mi giriyor

Yemin 92. bölümde neler olacak? Hikmet hapise mi giriyor
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir bölüm daha geride kaldı. Final sahnesinin ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Peki Yemin 92. bölümde bizleri neler bekliyor? Değerli okuyucularımız için derledik.

Günlük diziler arasında belki de en çok izlenen ve takip edilen yapım olma özelliğini taşıyan Yemin'de pazartesi günü geride kaldı. Cuma yayınlanan son bölümde namlunun ucu gözükmüş ve hedefte Reyhan ile Cavidan yer almıştı. Kurşunun kime gideceği merak konusu haline gelmişti ve o soru yanıtını buldu. Caviidan, silahtan çıkan kurşun ile yaralandı. Ardından da hastaneye kaldırıldı. Bunun yanısıra pek çok plan da beraberinde işlemeye başladı. Peki gelecek bölümde neler yaşanacak?
 


Cavidan'ı kim vurdu?

Öncelikle 91. bölümün başından okuyucularımızı aydınlatmakta fayda var. Silah Reyhan'a döndüğünde herkes onun vurulacağını zannetti ancak Cavidan yerde kaldı. Sebebi ise Cavidan'ın bunu bir oyun olarak konağa göstermesiydi. Planın da ilk aşaması buydu. Kendisi için tuttuğu kiralık katil, Reyhan'ın yanında tetiği çekti ve vurdu.



Yemin 92. bölüm izle

 

yemin 93. bölüm fragmanı

yemin 93. bölüm izle

yemin 93. bölüm özeti
 


Cavidan ölecek mi?

Emir ve Reyhan'ın hastaneye yetiştirmek için seferber olduğu Caviden omuzundan bir ameliyat geçirdi ve ardından odaya alındı. Sağlık durumu iyi.

Yemin 92. bölüm özeti

 

Oya fena yakalandı!

Narin'in şüphelenerek üzerine gittiği Oya'nın arkadaşı beklendiği gibi 'asalak' çıktı. Oya'yı para için kullanan genci Taci'ye yakalattıran ve bunu da ispatlayan Narin kendisini haklı çıkardı.


Yemin 92. bölüm fragmanı



Hikmet Bey' büyük şok

Cavidan'ın vurulması sonrası büyük bir soğukkanlılık gösteren ve olayla ilgilenmeyen Hikmet Tarhun, kiralık katilin kendisini azmettirici olarak ihbar etmesinden sonra gözaltına alındı. Bu durum evdeki herkesi şoke etti. Ancak bu da planın bir parçası ve Cavidan hamlesini bilerek oynadı.

yemin


Yemin 92. bölümde neler olacak?

En başta Hikmet Bey'in gözaltına alınması sonrasında Emir ve Kemal harekete geçecek. Cavidan'ı vuran kişi ile Hikmet arasında nasıl biir bağ olduğu ya da olmadığı konusunda araştırmalar başlayacak. Bunun yanısıra fragmanda Emir annesinin telefonunu da inceleyecek. Buradan bir açık yakalanabilir ve Cavidan ile Cemre'nin yürüttüğü plan bozulabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum