Yemin 93. bölümde neler olacak? Hikmet hapise mi giriyor

Yemin 93. bölümde neler olacak? Hikmet hapise mi giriyor
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'in 92. bölümü geride kaldı. Cavidan'ı vuran Muhittin'in azmettirici olarak Hikmet'in adını vermesi yeni olayların fitilini ateşlemişti. Gözaltına alınan Hikmet için Reyhan, Emir ve Kemal seferber olmuştu. Peki Yemin'in 93. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

İzleyenlerin soluksuz seyrettiği dizi Yemin yine nefes kesti. Son bölümde Cemre ve Cavidan'ın birlikte yürüttükleri planın işlemesi konaktakileri harekete geçirdi. Önce Hikmet gözaltına alındı, ardından da Kemal ve Emir onu kurtarmak adına çalışmaya başladı. Reyhan ise dayısının masumiyetinden zerre kadar şüphe duymuyordu. Yemin'in 92. bölümünde yaşananları özetlemekle haberimize başlıyoruz.
 


Yemin 92. bölüm analizi

Evden polislerle giden ve gözaltına alınarak demir parmaklıklar ardında beklemeye başlayan Hikmet suçsuzluğunu ispat etmek zorundadır. Cavidan ile Cemre'nin tuzağına düşen Hikmet'in telefonundan atılan tehdit mesajı ve mobese kameralarından Muhittin ile görüştüğü anların görüntüleri baş zanlı olarak onu gösteriyor. Kemal ve Emir, Hikmeti kurtarmak adına çalışmaya başlarlar. Delillerin altından kalmak ve haklı çıkmak oldukça zordur. Hikmet aynı zamanda sağlık sorunu ile de boğuşmaktadır. Reyhan dayısı için endişelenir.


Yemin 94. bölüm İZLE

Yemin 94. bölüm FRAGMANI

Yemin 94. bölüm özeti
 

Yemin 92. bölüm izle

Cavidan hastane odasından her şeyi yönetmektedir. Emir ve Reyhan'a gösterdiği yalancı yüzünün ardından oğlunun vicdanı sayesinde konağa yeniden gelme şansı eline geçmiştir. Cemre de Emir ile birlikte olma hayaliyle bu planın yürümesini ister. Kemal, Narin'in görüştüğü erkeğin sevgilsi olduğunu zannetmeye devam etmektedir. Kardeşi Oya'yı kurtardığından habersiz olan Kemal'in şüpheleri her geçen gün artmaktadır.
 

yemin 93. bölüm fragmanı

yemin 93. bölüm izle

yemin 93. bölüm özeti


 


Yemin 93. bölümde neler olacak?

Cavidan kızı Suna'ya babasının kiralık katil tuttuğunu anlatır. Aynı zamanda hedefi Hikmet'i bitirmektir. Hikmet hapisten çıkar. Serbest bırakılmıştır. Emir ve Suna'nın Hikmet'e inanmayan tavırları onu derinden yaralayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.