Yemin 94. bölümde neler olacak? Emir ve Reyhan'ı bekleyen olay ne

Yemin 94. bölümde neler olacak? Emir ve Reyhan'ı bekleyen olay ne
Son bölümü yayınlanan Yemin'in bitmesinin ardından gözler yarına çevrildi. Emir ve Reyhan yeni bölümde neler yaşayacak? Yemin 94. bölüm ile ilgili detaylar haberimizde.

Cavidan ve Cemre'nin tıkır tıkır işleyen planı sonrasında hapise giren Hikmet, Kemal'in gayreti sonucu demir parmaklıklar ardından çıkar.Tutuksuz yargılanmasına karar verilen Hikmet için asıl hapis evde başlayacaktır. Suna'nın şüpheci tavırları kendisini yıkar. Hatta Emir'in de bu yönde duruş sergilemesi işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirir. Cavidan'ı konakta gören Hikmet'i adeta çılgına çevirir. Bu arada güzel bir gelişme de izleyicilerle buluştu. Emir ve Reyhan hiçbir engele aldırmadan mutlu anlarına devam ediyor. Çift Emir'in küçükken gittiği bahçeye gitti ve romantik anlar yaşadı. Kemal, Oya ve Narin ile mücadelesini sürdürmektedir. Narin'in çevirdiği işleri öğrenmek amacında olan Kemal, diğer bir yandan da kendini gizlemeye çalışmaktadır.

Yemin 94. bölüm İZLE

Hikmet Cavidan'ı vurdurtanın kendisi olduğunu söyledi ve herkesi şoke etti. Bölüm burada sona erdi.



Yemin 94. bölüm FRAGMANI

Yemin 94. bölüm özeti

Yemin 94. bölümde neler olacak?
Yayınlanan fragmanda dağılan konak halkı bir anda Hikmet'i hedefe oturtur. Emir babasına hesap vereceğini söyler. Ardından da arabayla kaza yapar. Kemal, Narin'in ilişkisi olduğu düşüncelerinden dolayı farklı bir plan ortaya koyar. Cemre, kiralık katilin eşi ile konuşmaya gider.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.