Yemin 98. bölüm full tek parça ve HD izle | 98. bölüm fragmanı yayında

Yemin 98. bölüm full tek parça ve HD izle | 98. bölüm fragmanı yayında
Kanal 7'nin akşam saatlerindeki dizisi Yemin 98. bölümü ilgiyle izlendi. Tekrar seyretmek veya kaçıranlar için Yemin 98. bölüm full tek parça ve HD izle seçenekleri ile haberimizde.

Baş rollerini Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin paylaştığı Yemin'in son bölümü yine nefes kesti. Hikmet'in saldırıya uğraması sonrasında hareket etmeyecek olması herkesi yasa boğdu. Özellikle Reyhan ve Emir yıkılırken Cavidan bir kez daha yalancı gözyaşlarını döktü. Eşine saldırmaktan bir nebze dahi tereddüt etmeyen Cavidan'ın hapise girip girmeyeceği de merak ediliyor.
 


Yemin 98. bölüm Hikmet Tarhun konuşabilecek mi?

Emir ve Suna'nın anne ile babası karşı karşıya gelmiştir. Eşine acımayan Cavidan sert sözleri de birlikte sarf eder. Eğer Hikmet konuşursa hayatı zindan olacaktır. Demir parmakllıklar ardında girme ihtimali de bulunmaktaıdr. Emir'in yanında timsah gözyaşları döken Cavidan, intikam planını yürütmektedir. Hikmet Tarhun'un konuşup konuşamayacağı da büyük bir endişe ile bekleniyor.

Yemin 99. bölüm özeti

Yemin 99. bölüm izle

Yemin 99. bölüm fragmanı

yemin 98. bölüm izle

yemin 98. bölüm özeti

yemin 98. bölüm fragmanı


Yemin 98. bölüm full tek parça ve HD izle

Reyhan ve Emir'in sınır tanımayan aşklarını konu alan ve her engele rağmen birlikteliklerini korumayı başardıklarını anlatan Yemin, 100. bölüme doğru ilerliyor. Yeni başlamasına rağmen büyük ilgiyle izlenen dizinin son sahnesinden sonra araştırmalar başladı. Yemin 98. bölüm full tek parça ve HD izle seçeneği ile Kanall 7 internet sitesi kanal7.com üzerinden izleyebilirsiniz.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.