Yemin dizisi 232. bölüm izle!

Yemin dizisi 232. bölüm izle!
İki gencin birbirlerine tutku ve aşkla sarıldığı dünyasında kötülüklere karşı verdiği mücadeleyi anlatan dizi Yemin'de yeni bölüm de ilgiyle izlenecek. Yemin sezon finaline doğru gititiği her akşam bölüm sonunda daha da fazla sabırsızlıkla bekleniyor. Yemin 232. bölüm full, tek parça, Instagram, Youtube ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde.

Yayın hayatına başladıktan sonra her geçen gün yükselen yıldızı ile dikkat çeken Yemin dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Duygusal, ve karmaşık sahnelerin yer aldığı, izleyicilerin kalbine dokunduğu anlarla reyting toplayan dizi 231. kez karşımıza çıktı. Yemin 232. bölüm izlemek isteyenler için full hd, tek parça, Youtube ve reklamsız izle seçenekleri haberimizde. Dizi dünyasında farklı bir yeri bulunan ve her yapımıyla adından söz ettiren Yemin'in bu akşam 232. bölümü ekranlara gelecek. Başarılı dizide yaşanacak olan gelişmeler merak edilerek araştırılıyor. Birçok izleyici de Yemin dizisi 232. bölüm fragmanı izle yazarak yeni bölüme dair bilgileri öğrenmek amacında. Yemin 232. bölüm full, tek parça ve HD izle seçenekleri haberimizde.
 

Yemin 230. bölüm izle

Testlerin tekrar yapılması ile hiç bir yanlışlık olmadığı ortaya çıkınca Reyhan’ın iyice psikolojisi bozulur. Doktor bebeğin ile senin aynı anda yaşama şansınız yok dese de Reyhan son ana kadar bebeğini yaşatacaktır. Emir’in her şeyi öğrenmesi ile hiç bir seçme hakkın kalmayacağını düşünen Reyhan Emir’e hiç bir şey söylememeye karar verir. Emir ise her şeyden habersiz kızı ile ilgili hayaller kurar. Cavidan’ı ortadan kaldırmak isteyen Cemre Talaz’dan yardım ister. Talaz’ın karşılıksız bir iş yapmayacağını bilen Cemre; Cavidan’dan kopardığı paraları Talaz’a vermek karşılığında Cavidan’ın canını ister. Talaz Cavidan’ı öldürmek istemez ama Cemre’den paraları da almak ister. Cavidan ise sonunda konağa dönmeyi başarır. Konağa gelen Cavidan birilerinin ona yurt dışında olduğunu söylediğini öğrenir ve başına gelenlerden Talaz’ı sorumlu tutar.



 












 














 












yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.