Yemin dizisi yurt dışında da fenomen haline geldi

Yemin dizisi yurt dışında da fenomen haline geldi
Hafta içi Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve hikayesi ile binleri televizyon başına kilitleyen Yemin dizisi yurt dışında da bir hayli popüler. Dizinin birçok ülkede sıkı takipçileri var.

Geçtiğimiz sene bu aylarda başlayan ve her geçen gün izleyici sayısını artıran Yemin'in ünü Türkiye'yi de aştı. Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin baş rollerini paylaştığı dizide aşkları için mücadele veren ve birbirlerinden kopamayan iki gencin hikayesi anlatılıyor. Karakterleri, senaryosu ve hikayesi ile de ilgi odağı haline gelen yapım birçok ülkede de sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Ünü yurt dışına taştı
Yapımcılığını Nazmiye Yılmaz'ın sahibi olduğu Karamen Yapım'ın üstlendiği dizinin senaryosu Yaşar Arak, Ömer Pınar, Deniz Aydenk, Derya Kara, Eda Karakoç, Nur Kıymaç, Silvan Alpoğuz, Teoman Gök ve Türküler Özgül tarafından yazılıyor. Ayhan Özen ve Serkan Mut'un yönettiği Yemin her bölümü ile binlerce kişinin ilgi odağı haline geldi ve artık sadece Türkiye'de değil pek çok ülkede izleniyor.

nuray huseynova

Azerbaycanlılar yakın takipte
Dizide Narin karakterini canlandıran Yağmur Shahbazova'nın Azerbaycan asıllı olması bu ülkede büyük bir ilgiyi de beraberinde getirdi. Ayrıca Nuray Huseynova'nın da Aynur karakterine hayat vermesi, Erhan'ın da Narin'in Azerbaycan'dan sevgilisi olması sebebiyle kardeş ülkeden her gün araştırma ve sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Azerbaycan'ın haricinde İran, Rusya, Ukrayna ve İsveç'te de Yemin izleyicileri var. Diğer yandan Hindistan ve birçok Arap ülkesi diziyi düzenli olarak izliyor. Sosyal medyada da bu durumu görmek mümkün. Sürekli farklı dillerden yorumlar yazılıyor.

yemin aynur nuray huseynova

Yemin'in konusu
Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Sevdiklerinin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi göze almış Hikmet, bu sefer çaresiz kalmıştır ve Cavidan yine hırsıyla hareket edip istediklerini almak için elinden geleni yapacaktır. Birbirlerini deliler gibi seven iki âşık, mecburiyetlerden arınmış ama büyük yaralar almış aşklarına sahip çıkabilecek mi? Yaşanan onca olaydan sonra Kemal kendini sıradan bir hayatın içinde bulur. Kızı ve işinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir adama dönüşen Kemal’in bu rutin hayatı, yollarının kesiştiği Narin ile değişecek. Geçmişinden büyük bir sırla çıkıp gelen Narin, hiç ummadığı bir hayatın için düşecek. İkisi de büyük zorlukları geride bırakmak için çabalarken onları daha da zor günlerin beklediğinden haberleri yoktur.  Gönlünü tamamen sevdaya kapamış Kemal kapısını çalan aşka direnebilecek mi? Narin, bir yolcu gibi uğradığı bu limanda kalmayı mı seçecek yoksa gitmeyi mi? Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

özge yağız

Yemin oyuncu kadrosu ve ekibi
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar
Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak
Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Yapım: Karamel Yapım
Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez
Müzik: Minör Sanat
Yönetmeni: Müslüm Çalasın
Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi

 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


yemin emir

yağmur akdağ fotoğrafları

sıla türkoğlu fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.