Yemin dizisindeki Cemre (Ceyda Olguner) kimdir? Hakkındaki bilgiler ve biyografisi

Yemin dizisindeki Cemre (Ceyda Olguner) kimdir? Hakkındaki bilgiler ve biyografisi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinin oyuncuları arasında yer alan Cemre'yi canlandıran Ceyda Olguner herkesi televizyon başına kilitliyor. Hayat verdiği rolle her ne kadar nefret kazansa da binlerce kişi onun hakkında bilgi öğrenmek istiyor. Peki Yemin dizisindeki Cemre (Ceyda Olguner) kimdir? Biyografisi ve hakkındaki bilgiler haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olan Yemin hafta içi her gün Kanal 7'de yayınlanıyor. Zengin bir ailenin çocuğu olan Emir ile fakir bir hayattan gelen Reyhan'ın aşkını konu alan dizide yaşananlar büyük bir ilgi ile izleniyor. Ünü Türkiye'yi de aşan ve yurt dışında da izlenen dizide en çok konuşulan karakterlerden biri de Cemre. Bu rolü kimin canlandırdığını merak eden izleyiciler Cemre'nin gerçek adı ne? sorusunu sorarak yanıt bulmaya çalışıyor. Ceyda Olguner kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Yemin dizisindeki Cemre kimdir?

Ceyda Olguner'i ilk önce Cemre olarak tanıtmakta fayda var. Yemin izleyicileri onu hep kötü karakteri ile tanıyor. Dizideki acımasız tavırları ve Emir ile Reyhan arasındaki aşkın en büyük düşmanı olan Cemre, seyirciler tarafından pek sevilen bir karakter değil. Ancak oyunculuktaki başarısı onu sürekli gündemde tutuyor. Emir ile çocukluktan bu yana arkadaşlığı bulunan Cemre evlenme boyutuna götürmek istediği bu ilişkide hep reddedildi. Emir, çocukluk arkadaşına hiç farklı gözle bakmamış ve bu yönde bir eğilimi olmamıştı. Ancak Cemre onu elde etmek için her şeyi yapacak kadar kördür.

ceyda olguner
 


Ceyda Olguner kimdir?

1 Ocak 1987 Ankara doğumlu olan Ceyda Olguner sinema ve dizi oyuncusudur. Birkaç ay sonra 33 yaşına girecektir. Gençlik yıllarını başkent Ankara'da geçirmiştir. Eğitimini de yine burada tamamlamıştı. Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu mezunudur. Tiyatro deneyimi de bulunmaktadır. İzleyiciler kendisini ilk olarak Saklı Kalan dizisindeki Ece karakteri ile tanımıştır. Ceyda Olguner izleyiciiler daha çok Trt 1 ekranlarında Ramazan ayında yayınlanan Zeyrek İle Çeyrek dizisi ile tanır. Ceyda Olguner son dönemde ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruz Hatice Sultan olarak karşımıza çıkmıştır. Ceyda Olguner’in kariyerinde ki en kötü dizi deneyimi ise 2018 de yer aldığı ve erken final yapan Masum Değiliz dizisi olmuştur. 
 


Ceyda Olguner Instagram hesabı

Güzel oyuncu sosyal medyada da oldukça aktif bir hesaba sahip. Kendisini 11 bin civarında kişi takip ediyor. Ceyda Olguner paylaştığı her fotoğrafla etkileşim ve beğeni yağmuruna tutuluyor. Her ne kadar nefret içeren bir karaktere hayat verse de sosyal medyada çok renkli bir kişilik ortaya koyuyor. Resmi hesabını @ceydaolg profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.