Yemin hayranları çileden çıktı! Kanal 7'ye tepki var

Yemin hayranları çileden çıktı! Kanal 7'ye tepki var
Hafta içi yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'de Emir ve Reyhan'ın başının dertten kurtulmaması izleyenleri sinirlendi. Kanalın Instagram hesabına yorum yağdıran izleyiciler artık mutlu günler görmek istiyor.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesi oluşturan Yemin'in hemen hemen her bölümünde Emir ve Reyhan odaklı planların çıkması, onların mutsuızluğu ve ayrılmasına yönelik ortaya koyulan düşünceler seyircileri kızdırdı. Bu akşam 103. bölümüyle yayınlanacak olan dizide son olarak Cemre, Reyhan'a Emir'in montajla cinayet işlediği görüntüleri gösterip ondan ayrılmasını ister. Aksi takdirde görüntüleri Emir'e vermekle tehdit eder. Kendisini kaçıan Talaz ve adamlarından kurtulmanın sevincini yaşayamayan Emir ve Reyhan'ın başına neler geleceği konuşulurken bir de bu olayın eklenmesi tepkileri de beraberinde getirdi.
 


Senaryoya da eleştiri!

Yemin izleyicileri Emir ve Reyhan'ın başına gelenlerin olayların dışında senaryodan da rahatsız. Yapım şirketi ve senaristler de eleştirilerden nasibini aldı. Sürekli bakışma sahneleri ve oyunculuklardaki samimiyetsizlik iddiaları da dile getiriliyor. Ayrıca Hikmet Bey'in iyileşmesi gerektiği, Emir ve Reyhan'ın artık mutlu günler görmesini istediklerini yazıyorlar.

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm izle
 


İşte Yemin'e yapılan yorumlar;


yemin dizisi

yemin dizisi

yemin dizisi

yemin dizisi

yemin dizisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum