Yemin | Hikmet öldü mü? 96. bölümde ne olacak

Yemin | Hikmet öldü mü? 96. bölümde ne olacak
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'in son bölümü nefes kesen bir sahne ile sona erdi. Cavidan, aldığı demirle Hikmet'e saldırdı. Peki Hikmet öldü mü? Detaylar haberimizde.

Ekranlara geldiği her bölümle önemli izlenme oranları elde eden Yemin yine büyük bir heyecanla takip edildi. Emir ve Reyhan'ı ayırmak için adeta ant için Cavidan, oyunlarına devam etti. Tıkır tıkır işleyen planını ortaya çıkan Hikmet'ten af dileyen Cavidan ret yanıtı aldı. Bunun üzerine ağlayan ve buna rağmen Hikmet'e geri attıramayan eşi, flaş bir hamlede bulundu ve masadaki demir mobilya ile saldırdı. İzleyiciler Hikmet öldü mü? sorusunu sormaya başladı.

Hikmet öldü mü?
Bu sorunun cevabı pazartesi yanıtını bulacak. Cavidan'ın saldırdığı Hikmet'in ölmesi beklenmiyor. Dizinin 96. bölümünde  Cavidan’ın oyunu sonucunda Emir’le karşı karşıya gelen Reyhan ne tepki verecek? Hikmet’in itirafıyla şaşkına dönen Cavidan’ı ise bir sürpriz bekler. Öte taraftan Kemal evde karşılaştığı manzaradan sonra ne yapacağını bilemez. Narin de Kemal ile ilgili şok olacağı bir itirafla karşılaşır.

Yemin 96. bölüm izle

Yemin 96. bölüm özeti

Yemin 96. bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum