Yemin'in Emir'i Gökberk Demirci sosyal medyayı sallıyor! O pozlar...

Yemin'in Emir'i Gökberk Demirci sosyal medyayı sallıyor! O pozlar...
Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisinin baş rol oyuncularından Gökberk Demirci, Instagram hesabıyla da çok konuşulyor. Özellikle genç kızların ve kadınların ilgi gösterdiği Demirci'yi binlerce kişi takip ediyor.

Günlük dizi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de Reyhan ile büyük aşkını sürdüren Emir'i canlandıran Gökberk Demirci gündemden düşmüyor. Dizideki başarısının yanısıra sosyal medyada da adından söz ettiren Demirci'nin her fotoğrafına beğeni yağıyor. Yakışıklılığıyla farklı dizilere de transfer olmasına kesin gözle bakılan ünlü oyuncunun interneti sallayan fotoğrafları haberimizde yer alıyor.
 


GÖKBERK DEMİRCİ KİMDİR?

Gökberk Demirci, 20 Ekim 1989 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı’dır. Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda oyunculuk dersleri almıştır. Oyunculuk kariyerine 2012 yılında yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile adım atan Gökberk Demirci, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Emir karakterine hayat vermektedir. Gökberk Demirci, 1.81 metre boyunda, 77 kilo ve Terazi burcudur.

yemin emir

GÖKBERK DEMİRCİ INSTAGRAM HESABI
Hafta içi her gün yayınlanan Yemin'in Emir'i Gökberk Demirci birbirinden çekici fotoğraflarını takipçlerine sunuyor. Çekilen profesyonel kareleri hesabından paylaşan Demirci'yi 150 bin kişi takip ediyor. Kendisi ise 150 hesabı takipte. Her fotoğrafına da binlerce etkileşim geliyor. @gokberkdemirci hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum