Yemin ne zaman final yapacak? Yemin 3. sezon olacak mı?

Yemin ne zaman final yapacak? Yemin 3. sezon olacak mı?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de sezon sonuna doğru gidilirken izleyicilerin merak ettiği bazı sorular da gündeme geldi. İlki dizinin ne zaman final yapacağı ikincisi de yeni sezonun olup olmayacağı. Yemin'de Reyhan ölecek mi? sorusu da soruluyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olan Yemin bu akşam 200. bölümü ile yayınlanacak. Dizide her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken Reyhan'ın hapisten kurtulup kurtulmayacağı da belli olacak. Emir, karısı için girdiği mücadeleden galip ayrılacak mı? Diğer yandan da Kemal ve Narin'in hayatında değişecek noktalar hangisi olacak? İzleyiciler bir taraftan dizideki konuları merak ederken diğer yandan da gelecek sezon için bazı soruları gündeme getirdi. İlk olarak merak edilen soru dizinin devam edip etmeyeceği. Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezondaki akıbeti merak konusu haline geldi. Diğer yandan final bölümünün ne zaman yayınlanacağı. Ayrıca Reyhan'ın dizide ölüp ölmeyeceğini de araştıran çok sayıda kişi var. Detayları derlediğimiz haberde son gelişmeleri okuyabilirsiniz.
 


Yemin ne zaman final yapacak?

Bu yayın döneminde 2. sezon bölümleri ile ekranlara gelen Yemin'in ne zaman final bölümü ile ekranlara geleceği merak ediliyor. Geçen sezon 29 Mayıs'ta tatile giren Yemin'in koronavirüs sebebiyle 24 Nisan'da final yapması bekleniyor.


Yemin 3. sezon yayınlanacak mı?

Dizinin final yapmasının ardından izleyicller için yeni bir süreç başlayacak. Yemin'in 3. sezonda devam edip etmeyeceği de merak konusu. Çünkü Kanal 7 prime time kuşağında yayınlanacak Emanet dizisinin hazırlıklarına başladı. Baş rol oyuncularından Özge Yağız'ın da bu dizide yer alacağı yönünde spekülasyonlar var. Eğer güzel oyuncu teklifi kabul ederse Yemin'deki rolü de sona erecek. Reyhan'ın diziden ayrılmasının reytingleri düşüreceği düşünülürse önümüzdeki sezon devam etmeyebilir.


Yemin Reyhan ölecek mi?

Son bölümlerde hapiste olan Reyhan'ın başı dertten kurtulmuyor. İlk seferinde direkten dönen Reyhan bu kez şanslı olmayabilir. Bu da diziden ayrılması anlamına geliyor. Diğer yandan Emanet dizisi kadrosunda yer aldığı iddia edilen Reyhan için erken bir son da olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum