Yemin Reyhan'ın kardeşi kimdir? Hilal Anay kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

Yemin Reyhan'ın kardeşi kimdir? Hilal Anay kimdir kaç yaşında Instagram hesabı
Kanal 7'nin başarılı dizisi Yemin'e yeni bir karakter eklendi. Reyhan'ın yıllardır kayıp olan kardeşi Gülsüm'ü Hilal Anay canlandıracak. Peki Hilal Anay kimdir kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve pazartesiden cumaya binlerce kişinin ekran başına kilitlendiği Yemin bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelecek. Küçük yaşta kaybettiği kardeşini öldü zanneden Reyhan için önce dayısı Hikmet Tarhun, ardından da Emir attığı adımların karşılığını aldı. Çarşamba günü yaınlanan bölümde Emir, Gülsüm'ün evine gitti ve kapıyı açan Reyhan'ın kardeşiydi. Bölüm orada sona erdi ve Yemin izleyicileri 'Reyhan'ın kardeşi kim?' sorusunu sormaya başladı. Gülsüm karakterini Hilal Anay canlandıracak. Peki Hilal Anay kimdir kaç yaşında Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Yemin Reyhan'ın kardeşi Gülsüm kimdir?

Yemin'in ilk bölümlerinden itibaren hikayesi ile izleyicilerden tam not alan Reyhan'ın kayıp kardeşidir. Aradan yıllar geçmesine rağmen içerisindeki hasret ve özlem dinmeyen Reyhan malesef kardeşini ölü bilmektedir. Hatta Zeynep'i de onun yerine koyar. Cavidan'ın hırpaladığı Zeynep'e türkü söylerken de aklına o gelir ve ağlar. Emir şimdi Gülsüm'ü buldu ve ablası ile buluşturmakta kararlı.



hilal anay

Hilal Anay Kimdir?

#dreamstalk’ta konuşma yapan başarılı oyuncu Hilal Anay 2019 da Marid filminde ve 2020 de ise Geçerken Uğradım komedi filminde oynamıştır. Yemin dizisi Hilal Anay’ın ilk yer aldığı dizi projesidir. Tam bir sosyal medya fenomeni olan Hilal Anay yaptığı Tolkshow ve komik videolar ile de tanınmaktadır. Tunay Menajerliğin oyuncusu olan Hilal Anay oyunculuk performansı deneme çekimlerinde çok beğenilince Yemin dizisine kabul edilerek çok önemli bir fırsat yakalamıştır. Hilal Anay’ın çocukluk hayali oyuncu olmakmış ve bunu başarmış  ve Hilal Anay’ın şimdiki hayali ise Hollywood’da oynamak. Yaşına dair henüz bir bilgi bulunmamaktadır.


hilal anay

 

Hilal Anay Instagram hesabı

Oyunculuğa Yemin ile adım atan Hilal Anay'ın Instagram'da da bir hesabı bulunuyor. Listesinde 880 kişi bulunan güzel oyuncunun 2800 civarında takipçisi var. Kendisini @hilal.anay profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.