Yemin Sekreter Yonca (Almira Tuğgül Küçükoğlu) kimdir kaç yaşında

Yemin Sekreter Yonca (Almira Tuğgül Küçükoğlu) kimdir kaç yaşında
Kanal 7'nin başarılı dizisi Yemin'de Sekreter Yonca rolüne hayat veren Almira Tuğgül Küçükoğlu ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Güzelliği ile de dikkat çeken Almira Tuğgül Küçükoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı ve fotoğrafları da haberimizde.

Hafta içi yayınlanan Yemin dizisi binlerce kişiyi ekran başına kilitliyor. Hikayesi ve güçlü kadrosuyla adından söz ettiren yapımın oyuncuları da bir hayli popüler. Onlardan biri de Almira Tuğgül Küçükoğlu oldu. Genç oyuncu hakkındaki bilgiler öğrenilmek istenerek araşıtırılıyor. Dizide Yonca karakterine hayat veren Almira Tuğgül Küçükoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...
 

Almira Tuğgül Küçükoğlu kimdir?

19 yaşında olan Tuğgül Küçükoğlu 2000 doğumludur. Şuanda İç Mimarlık eğitimi alan Tuğgül Küçükoğlu Tunay Menajerliğin sahibi Tunay Gözden’den özel oyunculuk dersleri almıştır. 7 yaşından beri Tekwondo sporu ile ilgilenmektedir. uzun sürede Aikido sporu ile de yakından ilgilenmiş ancak sonradan oyuncu olmaya karar vermiştir. 3 Yıl Sahne Tozu tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. İyi bir oyuncu olmak için çok çalıştığın belirten Tuğgül Küçükoğlu popüler olmaktan çok insanların yeteneğini konuşmasını istiyor. Lastik kız olarak tanınmıştır. Vücudu çok estetiktir. Almira Tuğgül Küçükoğlu hem başarılı bir oyuncu hemde madalyon kazanan bir spor eğitmenidir. Aslen İzmirli olan Tuğgül Küçükoğlu İstanbul’da yaşamaktadır. 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

sıla türkoğlu fotoğrafları

sıla türkoğlu kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.