Yemin Yağmur Akdağ (Nigar Kara) kimdir kaç yaşında nereli

Yemin Yağmur Akdağ (Nigar Kara) kimdir kaç yaşında nereli
Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi kadrosunun en dikkat çekici isimlerinden biri olan Yağmur Akdağ hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki Yağmur Akdağ kimdir kaç yaşında nereli? İşte detaylar...

Binlerce kişi tarafından her gün ilgiyle takip edilen Yemin dizisinde güzelliği ile adından söz ettiren ve ilk dizi deneyimi olmasına rağmen dikkatleri üzerine çeken Yağmur Akdağ hakkında bilgiler araştırılıyor. Güzel oyuncunun yaşamına dair özel detayları bilgi edinmek, öğrenmek ve kendisini tanımak isteyenler 'Yağmur Akdağ kimdir?' sorusunu soruyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.
 

Yağmur Akdağ kimdir?

Kanal 7 ekranlarının iddialı günlük dizisi Yemin dizisinde konağın hizmetlisi olarak görev yapan Nigar karakterine hayat veren oyuncu Yağmur Akdağ. Tiyatro oyuncusu olan güzel oyuncunun ilk rol aldığı dizi Yemin dizisidir İlk defa kamera karşısına çıkan Akdağ, son olarak “Matmazel Julie” adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Tiyatro oyunlarıyla bilinen güzel oyuncu, Moda Tasarım Bölümü mezunudur. “L’oreal” reklamlarında oynamıştır. Güzel oyuncu İstanbulludur. 5 Haziran 1990 doğumlu olan oyuncu, üniversite eğitimini yurt dışında almıştır. Uzun yıllar yurt dışında yaşayan oyuncu 2015 yılında İstanbul’a gelmiştir. 

yağmur akdağ fotoğrafları

sıla türkoğlu fotoğrafları

sıla türkoğlu kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.