Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız diziden ayrıldı! Yerine kim gelecek neden ayrıldı?

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız diziden ayrıldı! Yerine kim gelecek neden ayrıldı?
Kanal 7'de yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Yemin dizisinin baş rol oyuncularından Özge Yağız flaş bir karar aldı. Güzel oyuncu Yemin'den ayrıldı. Bu sezon sonunda yapıma veda edecek olan Yağız'ın neden ayrıldığı da merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı.

Geçtiğimiz sene iki gencin büyük bir aşka dönüşen hikayesini ele alan bir senaryo ile ekranlarda yayınlanmaya başlayan Yemin dizisi büyük ilgi toplamıştı. Dayısının Erzurum'dan getirdi Reyhan ile mal varlığının ucu bucağı olmayan Hikmet Tarhun'un oğlu Emir'in birbirlerine tutkuyla aşık oldukları ve hayatlarında hiçbir şeyi görmedikleri hikayede artık bir taraf hep eksik kalacak. Bugün itibarıyla 230 bölümü geride bırakacak olan dizide Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız, Yemin'den ayrıldı. Kısa sürede yüz binlerce hayrana ulaşan dizinin bundan sonra nasıl devam edeceği de merak konusu. Ayrıca final sonrasında yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı da öğrenilmek isteniyor. Peki Özge Yağız Yemn'den neden ayrıldı? Detaylar haberimizde.
 


Özge yağız neden ayrıldı?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi günleri toplamda üç saat olarak yayınlanan Yemin dizisi giderek artan popülerliği ile dikkat çekmeyi sürdürüyordu. Günlük dizi olmasına rağmen hikayesi ile herkesi etkileyen ve prime time dizilerine dahi kafa tutan Yemin yurt dışında da önemli bir izleyici kitlesine sahipt. Şüphesiz bunda en büyük katkılardan biri de Özge Yağız'a aitti. Ürkek, merhametli, sevdikleri için her şeyi yapabilen ve Emir'e hayatından vazgeçecek kadar çok seven Reyhan'ı canlandıran güzel oyuncu artık yapımda yer almayacak. Hayranlarının üzüntüye boğulduğu karar sonrası birçok soru da gündeme geldi. Önce şununla başlayalım. İddialara göre Özge Yağız daha önce Hazal Subaşı'nda da gördüğümüz kariyerinde farklı yapımlardan teklif aldı. Bu önerilerde sunulan ücretler de şu an aldığı maaşın çok üzerinde. Yemin'de muhteşem bir başlangıç yaptığı dizi hayatında artık sıçramak isteyen genç oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

özge yağız


Gökberk Demirci Yemin'den ayrılacak mı?

Özge Yağız'ın bu kararınn ardından gözler elbette baş rol arkadaşı Gökberk Demirci'ye çevrildi. Dizinin adının duyulmasında yakışıklılığı ile büyük katkı sunan Demirci'nin de diziden ayrılması yapımın adeta ipini çekmesi demekti. Hayranları da yakışıklı oyuncunun ayrılmaması için temenni mesajları gönderdi. Demirci, Özge Yağız'ın aksine dizide devam edecek.

yemin emir


Yemin nasıl devam edecek?

Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız'ın ayrılmasından sonra neler yaşanacağı da merak konusu. Çünkü Reyhan şu anda sıkıntılı bir hamilelik süreci geçiriyor. Doğum yaparsa hayatından olması ihtimali bulunuyor. Sezon finaline doğru gidilirken Reyhan ölecek mi yoksa yerine bir başka oyuncu mu gelecek henüz bilinmiyor. Eğer Reyhan'ın ölümü gerçekleşirse Emir'i 3. sezonda çok kötü günler bekleyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum