Yüz binlerce vatandaş Okuma Yazma Seferberliği'nden dipoloma aldı

Yüz binlerce vatandaş Okuma Yazma Seferberliği'nden dipoloma aldı
ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı geçen yıl okuma yazma seferberliği başlatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da destek verdiği kampanyadan yüz binlerce vatandaş diplomalarını aldı.

Müge Anlı yeni bölüme tarihi bir giriş yaptı.Televizyon dünyasının belki de en geniş kampanyalarından biri olan Okuma Yazma Seferberliği geçen sene güzel gazeteci tarafından başatılmış ve en büyük destekçisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan olmuştu. Aradan geçen sürede binlerce hatta yüz binlerce vatandaş aldıkları eğitim sonrasında diplomalarıyla tüm Türkiye'nin karşısına çıktı.

Sabah saatlerinde başlayan programda farklı illere yayınlar yapıldı ve diploma alan kursiyerlerle bağlantılar gerçekleştirildi. Anlı söz konusu kampanyaya 750 bin kişinin katıldığını açıkladı.

'İnsan gurur duyuyor'
Müge Anlı konu ile ilgili olarak kadınların okuma ve yazma öğrenmesi gerektiğinin altını çizdi ve bugün gelinin noktanın gerçekten harika olduğunu anlattı. Cumhurbaşkan Erdoğan'a da teşekkürlerini sunan Anlı kursiyerlerle sohbet etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.