Yüzleşme dizisi erken final yapıyor! Yüzleşme bitecek mi

Yüzleşme dizisi erken final yapıyor! Yüzleşme bitecek mi
Kanal D'nin büyük beklentilerle yayınladığı Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Dizinin biteceği yönündeki iddialar doğru mu? İşte detaylar...

Güçlü kadrosu ve iddialı yapımyla ekranlarda yayınlanmaya başlayan Yüzleşme için son geldi. Geçtiğimiz günlerde Vurgun dizisinin de final yapmasının ardından bir yapım daha sona eriyor. Dizi çin erken final kararı alındı. Uğur Yücel, Hande Doğandemir,Engin Öztürk, Zeynep Eronat,Mesut Akusta, Şerif Sezer ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun baş rollerinde olduğu Yüzleşme kısa süre içerisinde bitecek.

Yüzleşme neden bitiyor?
Dizi birinci bölümüyle Total'de 2.68 reytingle 17., AB'de 3.87 reytingle 6.olmuştu. Salı akşamları yayınlanan Yüzleşme dizisinin ikinci bölümde izlenme oranlarını arttırması umut ediliyordu. Ancak son zamanların en iddialı oyuncu kadrosuna sahip olan dizide ilginç bir şekilde kan kaybı sürdü. Yüzleşme ikinci bölümüyle Total'de 2.37 reytingle 21. AB'de 2.85 reytingle 11.oldu. Bu sonuçlar tehlike çanlarının çalması anlamına geliyordu. Dün akşam yayınlanan 3.bölüm ise dizinin büyük ölçüde kaderini çizecekti. Ancak iddialı yapım aldığı reytinglerle adeta şok etkisi yarattı. Yüzleşme 3.bölümüyle Total'de 1.5 reyting 3.4 share ile 35. AB'de ise 2.02 reyting 4.88 share ile 17. oldu. Yani dizi izleyici arttıracağına izleyici kaybetmeye son sürat devam etti. Kanal D geçen hafta resmi twitter sayfasından diziyle ilgili henüz kesin bir karar alınmadığını duyurmuştu. Ancak 3.bölüm izlenme oranlarının ardından Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıer'in yönettiği dizinin erken final yapmasına karar verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.