Zafer Gözütok bakıcıyla nişanlanmış! Şoke eden fotoğraf

Zafer Gözütok bakıcıyla nişanlanmış! Şoke eden fotoğraf
Günlerdir eşine ömür boyu bakacağı yönünde demeçler veren Zafer Gözütok'un bakıcı olarak evine aldığı Aybüke Hanım ile nişanlandığı ortaya çıktı.

Doğum sırasında beynine gitmeyen oksijen sebebiyle yüzde 98 felçli kalan Elif Gözütok'un ailesi ile eşi karşı karşıya gelmiş, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hesaplaşmaya başlamışlardı. Zaman zaman ortamın gerildiğine de tanıklık ettiğimiz olayda çok önemli bir detay ortaya çıktı. Bugüne kadar Zafer Bey ile İlişkisi olduğu iddia edilen Aybüke Hanım'ın fotoğrafı yayınlandı.

Dün yayına bağlanan Aybüke Hanım yaptığı açıklamada; 'Güzel kadınım. Kendim çalışıyorum, kendime bakıyorum. Neden hasta bir kadına bakayım' ifadelerini kullanmıştı. Zafer Bey de eşinden boşanmama sebebini ise onu çok sevdiği yönündeki sözlerle anlatmaya çalışmıştı.

Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın üstüne basa basa dile getirdiği para konusu ortaya çıktı. Zafer Gözütok'un 22 yaşındaki Aybüke Hanım ile nişanlandığı ortaya çıktı. Aybüke Hanım'ın bir tanıdığı fotoğrafı Müge Anlı'nın ekibine gönderdi.

zafer gözütok aybüke hanım

İmam nikahı kıydılar!
Ardından Aybüke Hanım'ın imam nikahlı eski eşi de telefonla yayına bağlandı. Evliler, imam nikahı kıydılar ama saklıyorlar açıklamasında bulunan Musa Bey televizyon olmadığu için eski eşini teşhis edemedi. İkinci kez telefonla yayına gelen Musa Bey bu kez eski eşinin olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.