Zahide Yetiş'le 18 Kasım Pazartesi izle! Günün konuları ve konukları

Zahide Yetiş'le 18 Kasım Pazartesi izle! Günün konuları ve konukları
Ekranların güzel sunucularından Zahide Yetiş kendi adını taşıyan programı ile bir kez daha karşımızda. Bugün de birbirinden önemli konuları işleyecek ve değerli konukları ağırlayacak olan Yetiş, birçok sorunun çözülmesine aracılık edecek. Programı tek parça, full, Youtube ve Show TV'den izlemek isteyenler haberimize göz atabilirler.

Türkiye'nin sabah kuşağı programları arasında en çok izlenenlerinden biri olan Zahide Yetiş'le hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara geliyor. Başarılı sunucu Zahide Yetiş sağlıktan yaşama birçok konuda halkın ve izleyicilerin çözüm istediği başlıkları ele alıyor ve işliyor. Bununla da yetinmeyip değerli konuklarıyla destekliyor. Bugüne kadar pek çok kez seyircilerine umut olan ve hayallerini gerçekleştiren Yetiş bugün de yine karşımızda olacak. Diyetisyen Mehtap Yakut acil kilo vermek için ne yapmalıyım, kilo aldıran hatalar neler sorularını yanıtlarken, Fil hastalığına da değindi. Fil hastalığı nedir, beslenme arasında bir ilişki var mı, ödeme neden olan yiyecekler nedir, fil hastalığı hangi yöntemlerle nasıl tedavi edilir sorularını yanıtladı. Diyetisyen Mehtap Yakut'un fil hastası olan Gamze Kanik stüdyo konuğu oldu. Gamze Kanik yaşadığı fil hastalığı nedeniyle 230 kiloya kadar çıktı. Günde 30 lahmacun yiyordu. Yakalandığı hastalıktan kurtuldu vew 75 kiloya düştü. Kilo vermesi ve hastalıktan kurtulması olarak beslenmesini değiştirdiğini söyledi.

 

Zahide Yetişle İzle 18 Kasım Pazartesi

Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le programını izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Show TV internet sitesini kullanabilirsiniz. 18 Kasım Pazartesi günü yayınlanan Zahide Yetiş'le programının yeni bölümü saat 09:30'da başlayacak.




 

Zahide Yetiş kimdir?

Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gittiğinde yeni evli imiş ve Zahide orada doğmuştur. "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" demekmiş Zahide'nin anlamı. Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır. Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler aldı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.
Çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. Reklam Seslendirmeleri yanı sıra Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak görev yaptı.

TV8 'de "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sundu, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırladı.

İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında "Genç Gözüyle Tartışma" , "İnternet TV", "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı.

Kanal D'de yayınlanan tam üç sezon "Doktorum" Proğramını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu. Daha sonra ATV'de "Zahide'yle yetiş hayata" adlı programda sunuculuk yaptı.

Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile Paris'te 16 Eylül 2014 tarihinde evlendi. 19 Eylül 2014 tarihinde de İstanbul Kuruçeşme'de düğün yaptı.

Kitapları: Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor

i sunucuları/yorumcularıyla fark yaratan program her gün farklı konularla seyircilerin karşısına çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.