Zahide Yetiş'le 22 Nisan 2019 Pazartesi Canlı Yayın İzle Show TV

Zahide Yetiş'le 22 Nisan 2019 Pazartesi Canlı Yayın İzle Show TV
Türkiye'nin öğle kuşağında en çok izlenen programlarından biri olan Zahide Yetiş'le 22 Nisan 2019 Pazartesi canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız. Zahide Yetiş'le 22 Nisan Pazartesi 616. bölüm tek parça, full ve HD izle linkleri haberimizde.

Ünlü konukları, birbirinden değerli profesörleri, yemek ve sağlık konusundaki işlediği dosyalarla adından her gün söz ettirmeyi başaran ve yüzlerce bölümü geride bırakan Zahide Yetiş bugün de evlerimize konuk oluyor. Başarılı sunucu programında ele aldığı yemek tarifleriyle lezzt şöleni sunarken ayrıca hastalıklara karşı vatandaşları da bilinçlendirmeye çalışıyor. Zahide Yetiş'le 22 Nisan Pazartesi 616. bölüm tek parça, full ve HD izle linki burada.
 


Zahide Yetişle İzle 22 Nisan Pazartesi 

Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le programını izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Show TV internet sitesini kullanabilitsiniz. Zahide Yetiş'le 22 Nisan Pazartesi canlı yayın saat 15.00'da başlayacak.


 


Zahide Yetiş kimdir?

Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gittiğinde yeni evli imiş ve Zahide orada doğmuştur. "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" demekmiş Zahide'nin anlamı. Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır. Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler aldı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.
Çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. Reklam Seslendirmeleri yanı sıra Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak görev yaptı.

TV8 'de "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sundu, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırladı.

İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında "Genç Gözüyle Tartışma" , "İnternet TV", "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı.

Kanal D'de yayınlanan tam üç sezon "Doktorum" Proğramını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu. Daha sonra ATV'de "Zahide'yle yetiş hayata" adlı programda sunuculuk yaptı.

Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile Paris'te 16 Eylül 2014 tarihinde evlendi. 19 Eylül 2014 tarihinde de İstanbul Kuruçeşme'de düğün yaptı.

Kitapları: Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum