Zalim İstanbul 35. bölüm tek parça izle - 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D

Zalim İstanbul 35. bölüm tek parça izle - 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D
Kanal D'nin yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Zalim İstanbul 35. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Zalim İstanbul dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Simay Barlas, Bahar Şahin ve Sera Kutlubay başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Zalim İstanbul'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Zalim İstanbul 35. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Zalim İstanbul 35. bölüm özeti
Cenk'in bebek itirafı köşkte bomba etkisi yaratıyor! Zalim İstanbul 35. Bölüm 16 Mart 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Cenk’in itirafı ile yıkılan Cemre, itirafın ardından öğrenecekleriyle de sarsılacaktır. Öğrendiklerine tahammül edemeyen Cemre çözümü uzaklaşmakta bulur. Nedim, Cemre’nin güvenini yeniden kazanmaya çalışırken Cenk, hatalarıyla yüzleşmektedir. Damla babasına soramadığı soruların cevaplarını çaresiz Şeniz’ den almaya çalışırken Cenk’in kulak misafiri olması bir kapı daha aralayacaktır. Ceren içine düştüğü durumu Cemre ve Seher’e anlatmaya çalışırken, köşkü yerinden oynatacak haber Cemre ve Nedime gelecektir.

Zalim İstanbul hande başak atıcı fotoğrafları

Kanal D Zalim İstanbul 35. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Zalim İstanbul 35. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zalim İstanbul'un 35. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.