Zalim İstanbul sevişme ve bekaret sahnesi izle! O anlar tepki topladı

Zalim İstanbul sevişme ve bekaret sahnesi izle! O anlar tepki topladı
Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul'un 2. bölümüne bekaret sahnesi damga vurdu. Kanlı çarşafın gösterilmesi izleyicileri kızdırdı. Zalim İstanbul bekaret sahnesi izleyenler sosyal medyada yüzlerce mesaj attı.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana tartışılan ve isminden dolayı da sürekli gündemde olan Zalim İstanbul'daki bekaret sahnesi izleyenleri pes ettirdi. Cenk ile Ceren'in sevişme sahnesi sonrasında yayınlanan bekaret sahnesi büyük tepki topladı. Dizi izleyicileri tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Dizilerin aile kültürünü kötüye sürüklediğine dair tartışmaların var olduğu günlerde bekaret sahnesi ekranlara damga vurdu. 3. bölümü ile yayınlanacak olan Zalim İstanbul'da geçen hafta bekaret sahnesi çok konuşulmuştu. Ceren'in Cenk ile evlilik hayaline kapılıp İstanbul'a gelmesi ve girdiği cinsel ilişki sonrasında çarşafın toplanırken görünmesi binlerce kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

Geceyi yatakta geçirdi
Seher'in başına buyruk asi kızı Ceren, Agah Karaçay'ın oğlu Cenk'in karısı olmayı kafasına koymuştu. Bunun için Cenk'in sarhoş olduğu bir gece gizlice odasına girdi. Gece yarısı sarhoş bir şekilde odasına giren Cenk, Ceren'i karşısında görünce şok oldu. Yatağa uzanmış bir şekilde duran Ceren ise 'Ben senin karın olacağım' dedi ve o geceyi Cenk'in yatağında geçirdi.

zalim istanbul bekaret sahnesi

Annesi değiştirdi!
Evin hizmetçisi olan annesi Seher, Cenk'in odasını düzenlemek için odaya girdiğinde dağınık yatak dikkatini çekti. Yorganı kaldırdığında ise yataktaki kan lekesini gördü. Kızının o gece o yatakta bekaretini kaybettiğinden habersiz olan anne kendi elleri ile çarşafı değiştirdi.

Tepki yağdı
Daha ilk bölümü ile pazartesi günlerinin iddialı yapımları arasına giren Zalim İstanbul'daki bu bekaret sahnesi ise birçok izleyici tarafından gereksiz bulundu. İzleyiciler televizyon yayınlanan bir dizideki bekaret vurgusunu anlamsız olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.