Zekeriya Özen öldürüldü mü? Müge Anlı yine iş başında

Zekeriya Özen öldürüldü mü? Müge Anlı yine iş başında
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zekeriya Özen'in akıbeti araştırılıyor. Oğlu, kardeşleri ve eşinin aradığı Zekeriya Özen öldürüldü mü? İşte detaylar...

Müge Anlı bir kez daha kayıp dosyasıyla karşımızda. Başarılı sunucunun sunduğu programda dün Bartın'da kaybolan Zekeriya Özen'in bulunması için çalışma başlatıldı. Müge Anlı ve ekibi Özen'in son görüldüğü evde çekimler yaptı. Analizler ortaya koydu. Bugün de Zekeriya Bey'in öldürüldüğü yönünde şüpheler programda dile getirildi. Peki Zekeriya Özen öldürüldü mü?

Dünkü yayında Müge Anlı Zekeriya Özen'in eşine; 'Sana kondurmak istemem ama sormak zorundayım. Herhangi bir erkekle görüşmüşlüğün vs. var mı?' dedi. Eş ve oğlu da reklam arasında Anlı ile konuştu ve durumu anlattı. Buna göre Zekeriya Özen eşini ihanetle suçluyor. Şüphelerden biri de Özen'in ihanet neticesinde öldürülebileceği yönünde.

Her şeyi bulundu
Zekeriya Özen ailedeki tartışmalar sebebiyle İstanbul'dan Bartın'a gitti. Buradaki köy evinde kalmaya başladı. Ardından da olay yaşandı. Pantolonu, çektiği maaşı ve birçok şeyi evde bulunan Özen'den haber alınamıyor. Evden nasıl gittiği, götürülüp götürülmediği, anahtarların başka kişide bulunup bulunmadığı gibi sorular soruldu. Kardeşi de köyde 3-4 düşmanı bulunduğunu öne sürdü.

Bildiğiniz şeyleri söyleyin
Avukat Rahmi Özkan da Muhtar Ahmet Çelikoğlu'na; 'Bildiğiniz şeyler şu olayı çözebilirsiniz. Korkuyorsanız reklam arasında konuşabiliriz' dedi. Çelikoğlu da bunu kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.